Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Με τις παρακάτω αλλαγές στα ταμεία των εφοριών με το e- παράβολο , θα συμπεριλάβει και ΦΕΜ , κρατήσεις άμεσα  ; Για να χαρώ που θα κόψω τα χιλιόμετρα από Κάρυστο - Κύμη για πληρωμή ακόμα και 5 ευρώ 

http://www.michanikos-online.gr/news.php?aID=11114

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 1
Posted (edited)

Μακαρι!!

Προσωπικα πληρωνω τα ΦΕΜ 1-2 φορες το χρονο, εκτος και να ειναι κατι επειγον (πχ αμοιβες μελετων - επιβλεψεων ΟΑ)

(Ιουνιου και Δεκεμβριο)

Edited by terry
Posted

Σήμερα πήγα στην εφορία για πληρωμή ΦΕΜ σε αμοιβή για τον 4178, δεν μου επέτρεψαν να πληρώσω γιατί αλλάζει πλέον ο τρόπος πληρωμής μέσω taxisnet κτλ. Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο θα πληρώνουμε εφεξής?

Posted (edited)

Να  ένα ευχάριστο νέο Ας αναζητήσουμε λοιπόν τις επόμενες μέρες τις λεπτομέρειες με ενημέρωση των συναδέλφων 

Σου εχω κανει 100 φορες την παρατηρηση, σε εχω παρακαλεσει και μεσω πμ.

ΜΗΝ χρησιμοποιεις το κουμπι "παραθεση"!!!!

Υπαρχει text editor στο τελος της σελιδας.

terry

Edited by terry
Posted (edited)

Εγω βρισκω μονο αυτο

https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/create.htm

Αφορα μονο παραβολα του Υπ. Μεταφορων.

ΥΓ. Για αλλη μια φορα δεν ξερουν τι τους γινεται, νομιζω!!

Edited by terry
  • Upvote 1
Posted

Γενικά δεν είναι κακό να πληρώνεις ΦΕΜ για τις δουλειές που κάνεις, με την έννοια ότι μετριάζει λίγο την λυπητερή στο εκκαθαριστικό σου κι ειδικά τώρα με το 26%.

Ο κύριος λόγος που δεν τον πληρώνω ούτε σε ΠΕΑ, ούτε σε αυθαίρετα δεν είναι απλά μόνο γιατί δεν απαιτείται αλλά γιατί δεν γουστάρω να στήνομαι, να ιδρώνω, να ξεφυσάω

με τις ώρες και να βρίσκομαι στο έλεος ενός (ως επι τω πλείστω) αγενέστατου, αργόσχολου υπαλλήλου της ΔΟΥ.

Με ηλεκτρονική κατάθεση του ΦΕΜ, το πιο πιθανόν να τον πληρώνω κατευθείαν με το που κόβω την ΑΠΥ.

Όσο για το 15 του έπομενου μηνός όλοι οι υπάλληλοι της εφορίας έχουν πλήρη άγνοια, αφού μπερδεύουν την παρακράτηση φόρου με τον προκαταβλητέο φόρο ΦΕΜ

• Upvote 6
Posted

Συναδελφε, υπαρχει κατι τετοιο ηλεκτρονικα?

Εγω δεν εχω εντοπισει κατι.

Δωσε λινκ αν εχεις.

Posted

Με κανεις πολυ ευτυχισμενο!!!! :smile:

Το εχεις δοκιμασει??????