Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Χρήσιμο το ΙΕΚΕΜ. Δε συμφωνείτε; Συγνώμη, αλλά τέτοια προκλητική ασάφεια, δύο μέρες πριν να λήξει η προθεσμία, δεν την αναδημοσιεύεις ΑΠΛΑ!!!!!!

Edited by Giorgos Georgiou
  • Απαντήσεις 860
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Μα και σεις αν είχατε τη καρεκλίτσα σας στο ΤΕΕ θα γνωρίζατε τέτοιες λεπτομέρειες για τον 4178 ; ; Οχι βέβαια!

Για πολλές φάπες

Δημοσιεύτηκε

Τι έγινε ; τον απέλυσαν αυτόν τον άσχετο στο ΙΕΚΕΜ που αναμετέδωσε αυτήν την παπαρια ή όχι ;

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς ήμουν μακριά και δεν μπορούσα να δώσω ...φάπες, έστειλα όμως μέχρι τώρα 4.178 μούτζες προς την κατεύθυνσή του.....

Δημοσιεύτηκε

μια ερώτηση:

δήλωση από 4014 η οποία έχει εξοφλήσει πρόστιμο αλλά είναι σε αρχική υποβολή και θέλω να προσθέσω και άλλη αυθαιρεσία ή να δηλώσω αλλιώς τις ίδιες δηλωμένες αυθαιρεσίες, μέχρι πότε πρέπει να πληρώσω το παράβολο?

θέλω να πω ότι σαν υπαγωγή πιάνετε η μέρα αίτησης της μεταφοράς, άρα θεωρητικά εγώ μετά προσθέτω ότι θέλω όποτε θέλω ή πρέπει μέχρι 10/2 να πληρώσω το παράβολο γιατί έχω νέες αυθαιρεσίες?

Δημοσιεύτηκε (edited)

2 ερωτησεις:

1) Εχω διαλεξει μηνιαιες δοσεις και το συστημα μου τις βγαζει "μαζεμενες ανα 6" με ΙΔΙΑ ημερομηνια ληξης πληρωμης (πχ. 6 δοσεις με ημερομηνια ληξης πληρωμης 10.8.14,  6 δοσεις την 10.2.15 κλπ.)

Τι μηνιαιες ειναι αν μπορει να τις πληρωσει καποιος ολες μαζεμενες στο τελος του εξαμηνου διχως προσαυξηση???

2) Μπορω να διεκδικησω την εκπτωση του 10% φτανοντας να εχω πληρωσει το 30% του συνολικου προστιμου σε οποιαδηποτε χρονικη στιγμη ισχυoς του νομου?

Μου λεει αυτη τη στιγμη οτι εχω πληρωσει το 16% του προστιμου.

Αν μεχρι 6.2.2015 φτασω στο 30%, μπορω να ζητησω εκπτωση 10%?

Edited by Clemenza
Δημοσιεύτηκε

2 ερωτησεις:

1) Έτσι είναι, σε κάθε περίπτωση. Πληρώνεις όποτε θέλεις, αρκεί να πληρώσεις μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου ή Αυγούστου.

2) α) όχι, β) ναι

Δημοσιεύτηκε (edited)

1) Έτσι είναι, σε κάθε περίπτωση. Πληρώνεις όποτε θέλεις, αρκεί να πληρώσεις μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου ή Αυγούστου.

2) α) όχι, β) ναι

1) Που το λεει αυτο? Στην Υπουργικη Αποφαση?

2) Δεν μπορει να διαφερει το 2α με το 2β :)

Edited by Clemenza
Δημοσιεύτηκε

αναλόγως σε ποιό εξάμηνο του νόμου θα ενταχθείς η προθεσμία για πληρωμή του 30% μεταβάλλεται.

Αν ενταχθείς στο 1ο εξάμηνο έχεις περιθώριο μέχρι 10/2/14 να πληρώσεις και πάρεις την έκπτωση του 10%.

αυτό τουλάχιστον ισχύει σήμερα αλλά έχω την αίσθηση ότι θα πάρει παρατάσεις (βλ 4014)

Δημοσιεύτηκε

μια ερώτηση:

δήλωση από 4014 η οποία έχει εξοφλήσει πρόστιμο αλλά είναι σε αρχική υποβολή και θέλω να προσθέσω και άλλη αυθαιρεσία ή να δηλώσω αλλιώς τις ίδιες δηλωμένες αυθαιρεσίες, μέχρι πότε πρέπει να πληρώσω το παράβολο?

θέλω να πω ότι σαν υπαγωγή πιάνετε η μέρα αίτησης της μεταφοράς, άρα θεωρητικά εγώ μετά προσθέτω ότι θέλω όποτε θέλω ή πρέπει μέχρι 10/2 να πληρώσω το παράβολο γιατί έχω νέες αυθαιρεσίες?

κάποιος για αυτό?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.