Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

3. ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ:
Κάλυψη: Εοικ. x Σ.Κ. = 193,11Χ60%<= 115,86 τ.μ.
Δόμηση: Εοικ. x Σ.Δ. = 193,11Χ1.20<= 231,73 τ.μ.
Ανοικτοί Ημιυπαίθριοι Χώροι + Ανοικτοί Εξώστες : ΕΔΟΜΗΣΗΣ x 0,40 =
40%Χ231,73Μ2= 92,69 τ.μ.
Ανοικτοί Ημιυπαίθριοι Χώροι: ΕΔΟΜΗΣΗΣ x 0,20 (max.) =20%Χ231,73= 46,35τ.μ.
Ανοικτοί Εξώστες :(Ανοικτοί Ημιυπαίθριοι Χώροι+Ανοικτοί Εξώστες)-Ανοικτοί Ημιυπαίθριοι  χώροι=......τ.μ

καλά ρε παιδιά είναι σοβαρά πράγματα αυτά: 

Ανοικτοί Εξώστες:(Ανοικτοί Ημιυπαίθριοι Χώροι+Ανοικτοί Εξώστες)-Ανοικτοί Ημιυπαίθριοι  χώροι=......τ.μ

Δεν είναι αυτονόητο!!

ούτε παιδάκια στην Α' Δημοτικού να ήμασταν!!

Και ΔΥΣΥΧΩΣ έχουν και την έγκριση ΥΠΕΚΑ

post-2272-0-95751600-1382424487_thumb.jpg

Δημοσιεύτηκε (edited)

σήμερα έμαθα ότι ο Θεοδωράκης και ο Χατζηδάκις είχαν συχνά πυκνά επαφές και αντάλλασσαν απόψεις

επίσης ότι η Βουγιουκλάκη και η Καρέζη ήταν φίλες

..

άμα μου πεί κανείς ότι ΠαΣοΚ και ΝΔ συνεργάζονται θα καταρρεύσει ο κόσμος γύρω μου

Edited by imhotep
Δημοσιεύτηκε (edited)

Συζητάνε 4 μηχανικοί ένας αρχιτέκτονας, ένας μηχανολόγος, ένας ηλεκτρολόγος και ένας πολιτικός γενικώς περί κατασκευών και μετά από μερικά ποτηράκια η συζήτηση περιστρέφεται περί το γυναικείο σώμα.

Οπότε κάποιος θέτει το ζήτημα τι εξειδίκευση είχε ο "πλάστης"

Λέει ο αρχιτέκτονας: Ακόμα κιαν παραβλέψουμε ότι ονομάζεται συχνά και "αρχιτέκτων του σύμπαντος" σίγουρα η αισθητική και η αρμονία, η σωστή τοποθέτηση των διακοσμητικών στοιχείων στην εμπρός και πίσω όψη υποδηλώνει ότι ήταν αρχιτέκτονας..

Οπότε ο μηχανολόγος και λέει: Ναι αλλά η τελειότητα του σχεδιασμού των αρθρώσεων, η διάταξη των ζωτικών οργάνων, η ακρίβεια στην κίνηση των μυών επιβεβαιώνει ότι ήταν μηχανολόγος

Επεμβαίνει ο ηλεκτρολόγος: Σωστά αλλά επειδή όλα αυτά δεν θα λειτουργούσαν χωρίς ένα τέλειο νευρικό σύστημα, νομίζω ότι θα επιμείνω ότι ήταν ηλεκτρολόγος.

Ο ΠΜ χαμογελάει και αποφαίνεται: καλά τα λέτε αλλά η τελική κατασκευή είναι σίγουρα πολιτικού μηχανικού. Ποιός άλλος θα έβγαζε την κεντρική αποχέτευση μέσα στο play-room;

Edited by imhotep
Δημοσιεύτηκε

Ήταν μια φορά μια παρθένα σε ένα αεροπλάνο.

Κάποια στιγμή ο πιλότος ανακοινώνει ότι το αεροπλάνο πέφτει και καλεί τους επιβάτες να κάνουν την «προσευχή» τους.
Πανικόβλητη η παρθένα αρπάζει τον επιβάτη που καθόταν δίπλα της και του λέει:
- Είμαι 28 χρονών και είμαι ακόμα ανέγγιχτη!!!

- Κάνε με να νιώσω γυναίκα ΤΩΡΑ!
Ο συνεπιβάτης της αρχίζει να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του με ένα ύφος πολλά υποσχόμενο. Το βγάζει, της το πετάει και της λέει :
- Πάρτο μωρή να το σιδερώσεις!

ΠΗΓΗ; http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8123.html

Δημοσιεύτηκε

Φτου μου, έχω τριφασικό...

Εδώ, σε μένα.

Η δική μου συσκευή κάνει και για τριφασικά και διφασικά και ...πολυφασικά!

Είμαι ο μονοπωλιστής :smile:

Δημοσιεύτηκε

Ανυπόγραφες ερωταπαντήσεις διευκρινίσεων για Ν.4178 από ΤΕΕ Μακεδονίας!!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.