vk2626 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 (edited) Ακριβώς Τερρυ. Κι όχι μόνο έχουν μπει αλλά δεν μπορείς να πάρεις κι ενημερότητα! Η εφορία μου τα συμψίφησε με επιστροφή φόρου που είχα λαμβανειν. Και μάλιστα με όλους τους τόκους υπερημερίας και τις προσαυξήσεις από το 2011!!! Το γράφω κι εδώ για να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι! Edited Απρίλιος 16 , 2015 by vk2626 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 (edited) Εγω το εχω γραψει πολυ καιρο! Δεν ξερω για ποιο λογο καποια Τοπικα Τμηματα του ΤΣΜΕΔΕ δεν το ξερουν. Ολα ειναι στη μηχανογραφηση. Edited Απρίλιος 15 , 2015 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Περίεργο...είχα ρωτήσει πριν 4-5 μήνες και δεν βλέπαν κάτι στην μηχανοργάνωση...θα πάω από εκεί να ρωτήσω. Λογικά δεν θα έπρεπε όμως να είχαν στείλει κάποιο σχετικό έγγραφο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2015 Οχι δεν εχουν στειλει σε κανεναν. Εγω προς το τελος του 2014 το εμαθα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proiosg Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 (edited) http://www.kathimerini.gr/808774/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/nomimh-h-anadromikh-ay3hsh-twn-eisforwn-apo-to-2011-sto-etaa Edited Μάιος 25 , 2016 by proiosg 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 δλδ θα γλυτώσουμε τις προσαυξήσεις για το 2016 αλλά θα πληρώσουμε +2000 αναδρομικά να τους χαιρομαστε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ που σε ταμείο που δεν έριξαν ουτε 1 ευρώ ως κράτος και από την άλλη για τα ΓΟΥΣΤΑ τους πληρώνουμε αυξήσεις στην ΑΤΤΙΚΗ μας ταράζουν σε εισφορές με κλάδο που τσακώνεται για πεα-εδ και ότι αλλο κοκκαλο μας πετάνε νταξ είμαι λίγο χαζός γιατί ήξερα ότι ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Καλα τι βαζετε ειδηση του μαρτιου για φρεσκια? Ειναι γνωστα πραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Μαρτίου μεν, 2015 δε. Δε μου έβγαιναν τα νούμερα. Έχω πάθει Τσίπρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Οτι να ναι.... εν τω μεταξυ καπου στο fb πριν λιγες μερες διαβασα μια αναρτηση του γνωστου Μαρσελλου, που ελεγε κατι για τις αναδρομικες αυξησεις, οτι περασανε απο το δσ του εταα ή κατι παρομοιο, ψαχνω να το βρω ξανα και δεν το βρισκω. Εχει καποιος φρεσκια ενημερωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alessio Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 http://www.michanikos-online.gr/news.php?aID=17294 "...1. Με απόφαση του ΔΣ/ΕΤΑΑ στις 18/5/16 επιβάλλονται οι αναδρομικές αυξήσεις του 3986/11 σε 9 επόμενα εξάμηνα: στις τρέχουσες εισφορές του 1ου εξάμηνο του 2016 προστίθενται αναδρομικά οι εισφορές υπέρ ΟΑΕΔ (240€) και στα επόμενα 8 εξάμηνα μοιράζονται το σύνολο των αναδρομικών (κατά μ.ο. 8 x 500 = 4000€)..." το χουμε παίδες?για αυτο δεν έβγαιναν τα ειδοποιητήρια? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα