Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκτύπωση Διαδικτυακού Ειδοποιητηρίου ΤΣΜΕΔΕ


Engineer

Recommended Posts

tomkat γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος για την έκβαση της προσφυγής? τόσοι και τόσοι έχουν δικαιωθεί στα δικαστήρια. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

http://www.koutipandoras.gr/article/116647/sholikoi-fylakes-dikaiothikan-apo-protodikeio

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/465535/katerini-dikaiothikan-kai-synehizoyn-11--sholikoi-fylakes

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=33966&subid=2&pubid=113275003

http://www.protothema.gr/greece/article/381543/kai-ston-areio-pago-dikaiothikan-oi-katharistries/

εμείς δηλαδή γιατί να μην έχουμε τις πιθανότητες μας? σε πηγάδι κατουρήσαμε?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Eμεις συνάδερφε ειμαστε 110.000 εγγεγραμενα μέλη που φορτώνονται εισφορές και δίνουν στο κράτος χρήμα πχ εγω ειμαι υποχρεωμενος να δείνω 385ευρο το μηνα βάλε επι 110.000 μηχανικους μεσο όρο ενω οι  11 σχολικοί φυλακες ειναι ψιχουλα..Είναι πολλά τα λεφτα..Φαντάσου τι λεφτά θα χάσει το κράτος αν πάρει μια τετοια απόφαση.....Δεν πιστευω να μας συγκρινεις με τους ενόπλους γιατι θα γελάσει και το παρδαλό ερίφιο..Είμαστε ενας παροπλισμένος κλαδος

Edited by tomkat
Link to comment
Share on other sites

tomkat ρίξε μια ματιά και σ'αυτό:

http://www.news123.gr/nea/newsgroup.php/5679392/

καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου και δε θα υποστηρίξω ότι ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε τις πιθανότητες μας γιατί το βασικό έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Στην τελική 100 ευρώ θα χάσουμε...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν θα πρέπει να ανατεθεί η αιτηση σε κάποιο δικηγόρο που ασχολειται με υποθέσεις του ΣτΕ.Αν γνωρίζει κάποιο δικηγόρο να τον αναφέρει.Να κανουμε μία λιστα με email των μηχανικών που θα μαζευτούν να επιμερίσουμε το κόστος μπορεί να βγεί και κάτω απο 100ευρώ..δεν γνωρίζω πως παει η ταρίφα σε αυτές τις περιπτώσεις..και πιστευώ ότι η αίτηση θα πρέπει να είναι ονομαστικά...για να διασφάλιστουν τα προσωπικά δεδομένα του κάθε ενός θα πρεπει να στείλουμε σε ενα email σε πρωτη φάση το email τα ονοματεπωνυμα και τηλέφωνα όλων των ενδιαφερόμενων και να οργανώσουμε το χρόνο που θα θυσιασουν κάποιοι συναδερφοι απο αθήνα προκειμενου να κινήσουν τις διαδικασίες..εγω είμαι απο επαρχιακή πόλη και είναι δυσκολό και οικονομικά ανεφίκτο να ερθω αθήνα για να κάνω όλη την διαδικασία..Αυτο θα πάρει χρόνο..μπορούμε να κινήθουμε και στα περιφεριακά τμήματα το ΤΕΕ για ενημέρωση συναδερφών αν πραγματικά ενδιαφέρονται να συμμετεχουν στην κίνηση.Το κείμενο που θα κατατεθεί στο ΣτΕ θα αναρτηθεί πρώτα σε αυτό και σε άλλα Forum Μηχανικών προκειμενου να επιτευχθει μια ποιο μαζική συσπειρωση.Καλό είναι να γίνει συλλόγη υπογραφών σε πρωτη φάση, μετα να ετοιμασουμε μια φόρμα οπου θα μπορεί να την συμπληρωσει ο καθε συναδερφος την οποιία θα την αποστελει σε μια διευθυνση του συντονιστη.Πάντως κανενα κόμμα πχ συσπειρωση αριστερών μηχανικών δεν εχει κανει καμία τετοια κίνηση διότι ο ρόλος ειναι να φωναζει αλλά να κάθεται αδρανης για να κινει το συστημα τα γραναζια του..το μόνο που τους νοιάζει είναι οι ψηφοι και μόνο αυτό.Εδω μιλάμε για ενα αυτονόητο δικαιωμα των μηχανικών που θα πρέπει να είναι ακομμάτιστο...πραγματικά ακομματιστο οχι σαν καποια δηθεν ακομματιστες κινησεις στις εκλογες του ΤΕΕ που μετα της εκλογες κομματοποιηθηκαν..

Edited by tomkat
Link to comment
Share on other sites

Εντωμεταξύ μιας και το θέμα του νήματος είναι η εκτύπωση ειδοποιητηριου, παρατήρησα ότι έχουν "ξεκρεμάσει" την εφαρμογή. Προφανώς ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι μας περιμένει το επόμενο εξάμηνο (δίμηνο?) και ενημέρωση ουδεμία. 

Άραγε οι προσαυξήσεις για απλήρωτο Α-2014 θα μετρήσουν από το 1ο του 2014 ή από τον 8ο του 2014? Έτσι για να ξέρουμε τι χρωστάμε δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι σύμφωνος με τέτοιες κινήσεις προσφυγής, δεν ξέρω αλλιώς ποιον περιμένουμε οι μηχανικοί να μας σώσει από αυτή τη λαίλαπα εισφορών που έρχεται.

Link to comment
Share on other sites

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=4559903&nid=2103484

 

Πού πάνε τα λεφτά μας οε ο ;

Edited by Παπα-Mike
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.