Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα... ΑΕΙ Τεχνολογικού Τομέα


Engineer

Recommended Posts

Το τει πειραια εβγαλε περιληψη προκηρυξης στη διαυγεια για Πεα χωρις καταληκτικη ημ/νια και χωρις να αναφερεται ο τροπος διαγωνισμου

 

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%A08%CE%9B46914%CE%A5-%CE%A786

 

συναδελφος που καταφερε μετα απο 2 ημερες να βρει στο τηλ τον υπευθυνο οταν τον ρωτησε του τα μασαγε και του ειπε πως τα δικαιολογητικα ειναι στο σαιτ

Μονο που ξεχασαν οπως φαινεται να τα αναρτησουν

Βεβαια δεν ξεχασαν να βαφτιστουν και να αλλαξουν το ονομα του τει

Εργα και ημεραι του τει πειραιως

Τουλαχιστον στις διαδικασιες αναθεσης ξεπερνα και τα πανεπιστημια

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 302
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΑ ΤΩΝ 50€ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σταύρο μιάς εντελώς συνδικαλιστικά και εκτός πραγματικότητας. Δεν θα κάτσω να διαβάζω ΦΕΚ, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Ξέρω ότι στην πράξη έχετε επ. δικαιώματα, τα βλέπω με τα μάτια μου. Ήμαρτον δηλαδή !!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Νικ δεν έχεις δίκιο . Εχουμε τα δικαιώματα του 1972 , αλλά δεν μπορούμε να τα εφαρμόσουμε γιατί δεν ζούμε στο 1972 .

 

Εχουν αλλάξει οι κανονισμοί , τα υλικά , τα ποσά , οι αντοχές , όλα . Ετσι τα χρησιμοποιούμε στο περίπου και είμαστε έρμαιο του κάθε υπαλλήλου , των ερμηνειών του και των εμμονών του . Εχω δει πολλά και μάλιστα αφορούσαν τρίτους νέους συναδέλφους που έπρεπε να δώσουν μάχη γιά το αυτονόητο και να πρέπει ταυτόχρονα να απολογούνται στους πελάτες τους .

 

Γενικά δεν θέλω να μπαίνω σε κόντρες γιά τα ΕΔ και γιά αυτό κρατάω μιά ενημερωτική και νηφάλια στάση , αλλά θα πρέπει να καταλάβεις και κάποια πράγματα .

 

Πριν 25+ χρόνια συνάδελφος αρχιτέκτων εξ Ιταλίας , λίγο μεγαλύτερος μου , είχε ανοίξει στην Ιταλίδα γυναίκα του φωτοτυπάδικο και είχαμε βρεθεί εκεί . Με ρώτησε λοιπόν , γιατί να έρθει σε μένα ένας πελάτης και να μην πάει σε ένα διπλωματούχο . Του απάντησα , τότε γιατί να πάει σε αυτόν .  Μου είπε ότι αυτός είναι διπλωματούχος . Του λέω , όχι φίλε μου . Και εγώ και εσύ ΔΕΝ περάσαμε στις εξετάσεις στο πολυτεχνείο . Απλά αυτός είχε τα λεφτά να πάει έξω .

 

Σκέψου λοιπόν ότι οι μισοί διπλωματούχοι και τα 2/3 ἐως 3/4 των μηχανικών των πολεοδομιών , επίσης δεν πέρασαν στις εξετάσεις στο πολυτεχνείο .

 

Απλά όσοι πήγαν στα τει , είτε δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πάνε έξω , είτε νόμισαν ότι έκαναν μία σωστή επιλογή , εμπιστευόμενοι την αξιοπιστία των νόμων του ελληνικού κράτους που θα τους παρείχε τα δικαιώματα που δικαιολογεί το πρόγραμμα σπουδών τους .

 

Πλανήθηκαν οικτρά και γιά αυτό υπάρχει και ο θυμός .

 

Δεν θέτω θέμα ικανοτήτων , γιατί έχω δει πολύ μέτριους μαθητές λυκείου να φέρνουν πτυχία από το εξωτερικό .

 

Γενικά το όλο θέμα έχει χρονίσει πολύ , έχει σαπίσει εντελώς .

Edited by BAS
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι απάντηση επιστήμονα; "Ξέρω ότι στην πράξη έχετε επ. δικαιώματα"; Είσαι σοβαρός; Όταν έψαχνα να βρω υπογραφή για ένα φ/β πάρκο ήταν επειδή στη πράξη έχω επαγγελματικά δικαιώματα; Ή επειδή το κράτος μου τα στερεί 30 χρόνια τώρα; Είπαμε να κάνεις το άσπρο μαύρο αλλά κόψε πια το δούλεμα. Ο νόμος ίδρυσης των ΤΕΙ το αναφέρει ξεκάθαρα, έπρεπε να έχουν εκδοθεί ΠΔ μέχρι το 1986 για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα. Με εξαίρεση τους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς ΤΕ δεν υπάρχουν ΠΔ. Αυτή είναι η πραγματικότητα σου αρέσει δε σου αρέσει.

 

Και για όποιον κάνει το λάθος να πιστεύει τη προπαγάνδα του nik ορίστε η γνωμοδότηση του ΝΣΚ: https://www.box.com/s/68wekzc5pybz3lmy7igz

Edited by stayros
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ας παραθεσω κατι κ θα ηθελα να ρωτησω εαν θα το πληρωνατε αυτο το μεταπτυχιακο κ φυσικα εαν θα το δεχοσασταν σαν μεταπτυχιακο.

 

Οποιος καταλαβει απο που προερχεται κερδιζει  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

 

This unique executive level graduate program will provide nine weeks of intensive study over a three year 
period. For three weeks each summer, over three consecutive years, participants will engage in a course of 
study that will culminate in an ***************************************. 
This new MSc degree will be conferred at successful completion of the full course of study by the *********** in cooperation with other Universities. Each summer’s course of study will take place at a selected ********, typically a **********, where the learning will be integrated with 
issues related to the study site. Each summer segment will consist of three courses and incorporate a project 
specifically designed for the benefit of the venue.
 
Κοστος αυτου του "διαμαντιου" ειναι 2000 Euro/ετος
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ και εσύ ΔΕΝ περάσαμε στις εξετάσεις στο πολυτεχνείο . Απλά αυτός είχε τα λεφτά να πάει έξω .

 

Σκέψου λοιπόν ότι οι μισοί διπλωματούχοι και τα 2/3 ἐως 3/4 των μηχανικών των πολεοδομιών , επίσης δεν πέρασαν στις εξετάσεις στο πολυτεχνείο . έχω δει πολύ μέτριους μαθητές λυκείου να φέρνουν πτυχία από το εξωτερικό.

 

Μπράβο, το γεγονός ότι αμφότεροι ΔΕΝ περάσατε στο πολυτεχνείο είναι που μας κάνει να νιώθουμε πως κάποιοι μπαίνουν από το παράθυρο χωρίς να υπόκεινται ακριβώς τις ίδιες δοκιμασίες.

Link to comment
Share on other sites

Ναι Γιώργο , αλλά οι μισοί σήμερα διπλωματούχοι πέρασαν από το παράθυρο και ζητάνε από τους άλλους να περιμένουν έξω από την πόρτα . Και βέβαια άλλα τα δεδομένα πριν 30-40 χρόνια και άλλα σήμερα .

 

Γενικά όμως αυτό το ζήτημα πρέπει να λυθεί και να ληφθούν υπ' όψη τα λάθη της πολιτείας τα τελευταία 30 χρόνια , αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορείς τελικά να ορίσεις αριθμούς στις εισαγωγικές εξετάσεις , αφού όσοι δεν περάσουν εδώ , έχουν την δυνατότητα να πάνε έξω . Δυνατότητα μάλιστα που από το 1995 μέχρι σήμερα δεν διαφέρει από πλευράς κόστους με τις σπουδές στο εσωτερικό , μακρυά από το σπίτι σου , ενώ παλιότερα ήταν πολύ ακριβότερο το εξωτερικό και υπήρχαν και περιορισμοί συναλλάγματος .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ασφαλώς και τα εισαγόμενα πτυχία είναι πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα. Γιατί πολλές φορές αυτοί που κατέφυγαν σ' αυτή τη λύση δε πέρασαν ούτε σε τεϊ. Κανονικά τα πτυχία του εξωτερικού θα πρεπε να αναγνωρίζονται μόνο αν ο φοιτητής μπορούσε να περάσει σε ανάλογη σχολή στην ελλάδα αλλά προτίμησε να πάει ας πούμε στο MIT για καλύτερα.

 

Γενικά το πρόβλημα είναι η πολυνομία, οι διαρκείς αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα και τα παραθυράκια με τα οποία μπορεί να παρακαμφθεί κάθε νόμος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.