Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιδότηση 230 ευρώ για αγορά tablet και φθηνό internet σε 290.000 δικαιούχους


Engineer

Recommended Posts

Η χορήγηση των tablet γίνεται ώστε να μπορεί ο κόσμος να έχει πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εφημερίδες και να διαβάζει τι λένε τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ναι αΠΌ την ανατολική μακεδονία και θράκη, πολλοί έχουν πρόβλημα καθώς δεν έχουν τα κεφάλαια ή τον τουρισμό, ώστε να πούμε οτι διαθέτουν τα κεφάλαια να πάρουν συσκευές.

Μάλιστα, στην αττική δεν έχουμε πρόβλημα. Με το μέσο επίπεδο ζωής να κοστολογείται ακριβότερα στην αττική,από ότι στην θεσσαλία.

Ο μέσος αθηναίος - θεωρητικά - έχει περισσότερα λεφτά, από ότι ο μέσος θεσσαλός, οπότε εμείς έχουμε... λάθος να εξαιρέσουν την αττική, όταν ακόμα συγκεντρώνει το 50% του πληθυσμού να μην πέσει ούτε ένα λάπτοπ. Ομως είναι η στήριξη της περιφέρειας, το τελευταίο χωριό που έλεγε ο πρωθυπουργός θα έχει ιντερνετ. Για να σου πουλήσουν, να σε κάνουν διεκπαιρεωτή αυθαιρέτων, να σε κάνουν υπολογιστή φόρων, γιατί πως νομίζετε θα έρθει η ανάπτυξη.

Οταν στα ζαγόρια ο κυρ μήτσος δεν έχει λαπτοπ να αγοράζει ηλεκτρονικές συσκευές που θα πουλάνε τα ε-σοπ, όταν δεν θα έχει την πηγή που θα τον διασκεδάσει με τα απλικέιτιον, όταν δεν θα τον φλωμόνουν οι διαφημίσεις, όταν δεν θα πουλάνε οι γερμανοί και οι σουηδοί. Τότε θα έρθει η ανάπτυξη, όταν ο κυρ μήτσος καταλάβει ότι έχει μεγάλη αξία να τα λέει με την κυρ μήτσαινα, όταν καταλάβει ότι είναι σημαντικό να έχει η κωμόπολη του κοινοτικό γιατρείο με κινητή μονάδα. Οταν καταλάβει ότι να βλέπει τον ουρανό το φθινόπωρο έχει μεγαλύτερη αξία από το να σερφάρει με το ταμπλετ. Τότε θα έρθει η ανάπτυξη, προς τοπαρόν γίνεται ένας βομβαρδισμός, νομίζουν ότι πρεμούρα μας είναι τα ταμπ και το ιντερνετ, που είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο, όπλο στα χέρια πολλών όμως, όταν καταλάβουν ότι καταλαβαίνουμε η μοιρασιά δεν θα γίνει άδικα και θα γίνει αναλογικά.

Link to comment
Share on other sites

...το τελευταίο χωριό που έλεγε ο πρωθυπουργός θα έχει ιντερνετ. ...

Λες να το εννοούσε κατά γράμμα αυτό?

Δηλαδή το τελευταίο χωριό να έχει αλλά η υπόλοιπη Ελλάδα (>80%) στο πηγάδι¨?

Link to comment
Share on other sites

Τόσο περίπου στοιχίζουν και οι δορυφορικές συνδέσεις που αναγκάζουν τα χωριά να συντηρούν από τότε που τους ξήλωσαν τα καλώδια χαλκού (υποδομές ποιού?) ...

http://www.e-nafpaktia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12916%3A-----t-&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50

 

Επομένως καταλαβαίνετε ποιές τσέπες επιδοτούνται ... και που βρίσκονται γεωγραφικά ...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αρτος και θεάματα...

Πρωτογενές πλεόνασμα με το δημόσιο να χρωσταει στους πάντες.. Ετσι κάνω και εγω "οικονομική" πολιτική...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.