Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πυρ/κη Διαταξη 15/2014_Πρότυπα


LeftLane

Recommended Posts

Διαβάστε τι λέει στο άρθρο 6 της 15/2014!!!!

"Άρθρο 6: Εγχειρίδια μέτρων και μέσων πυροπροστασίας

Η Πυροσβεστική Αρχή δύναται να διαθέτει Πυροσβεστικές Εκδόσεις (εγχειρίδια) μέτρων και μέσων πυροπροστασίας που λαμβάνουν υπόψη τα σχετικά πρότυπα. Με Απόφαση του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος καθορίζεται το τίμημα ως έσοδο του Λογαριασμού Πόρων Λεσχών του Πυροσβεστικού Σώματος."

 

αρα οσονουπω..

Link to comment
Share on other sites

Θα τα αγοράζουμε από την πυροσβεστική..... :mrgreen:  Την τιμή δεν ξέρω...

Τουλάχιστον, θελω να πιστευω, θα είναι στα Ελληνικά !?

Link to comment
Share on other sites

κατέθεσα πυροσβεστική για εστιατόριο με τη νεα ΠΔ. 

 

Κλασικά μπάχαλο μου έχει γυρίσει 2 φορές πίσω με κόκκινα σημαδάκια σε όλες τις σελίδες (στις περισσότερες απλό check) ώστε να πρέπει να την ξανατυπώσω όλη και όχι μόνο τις 2-3 σελίδες που θέλουν άλλαγμα, Αυτή την συνήθεια να νομίζουν ότι είμαστε στο λύκειο και έχουμε εξετάσεις πότε θα την κόψουν σε όλες τις υπηρεσίες...

 

Επι του θέματος, εγώ ανέφερα ότι τα μέσα πυρόσβεσης θα ακολουθούν τα τάδε έλοτ τα οποία τα πήρα από το ΦΕΚ. Όσον αφορά την πυρανίχνευση να ξέρετε ότι οι εταιρείες που φτιάχνουν τους αισθητήρες έχουν τα αντίστοιχα ΕΛΟΤ και αν έχετε κάποιον γνωστό μπορεί να σας τα προμηθεύσει. Γενικά για απλές δουλειές (Ελλάδα είμαστε δεν φτιάχνονται πολυκατοικίες και mall κάθε μέρα) δεν αλλάζει κάτι μόνο μερικά όρια π.χ. για τους αισθητήρες η μεταξύ τους απόσταση τα οποία θεωρώ ότι αν κάνει κάποιος αναζήτηση στο google θα βρεί αποσπάσματα του ΕΛΟΤ.

 

Εγώ πάντως το βλέπω να γινόμαστε σαν τους γιατρούς, να έχουμε από κοντά μια εταιρεία που αντί για φάρμακα θα προμηθεύει μέσα πυρόσβεσης, εμείς να σπρώχνουμε πυροσβεστήρες και κρουνούς και αυτοί να μας δίνουν απλά πράγματα που χρειαζόμαστε για να κάνουμε την δουλειά μας και κανείς άλλος δεν μας τα δίνει. 

Link to comment
Share on other sites

Και όσοι σκέφτεστε να καταφύγετε στην αγορά προγραμμάτων από τις γνωστές εταιρίες καλύτερα να περιμένετε.

Εγώ πήρα της 4Μ και είναι σκέτη απογοήτευση. Πέραν του γεγονότος ότι για άλλη μια φορά βγάζει άλλα αντί άλλων και πρέπει να περάσεις δυο μέρες διορθώνοντας τα "έτοιμα",

ο 15/2014 το αναφέρει ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να υπάρχει δεύτερο διακριτό τεύχος (εξού και η παραπάνω ανακοίνωση στη Θεσσαλονίκη) από την 4Μ δεν μπήκαν καν στον κόπο

να συντάξουν κάτι αντίστοιχο παρά μόνο ένα doc με τίτλο "πρότυπες τεχνικές περιγραφές" που είναι μεταφορά copy paste του νόμου σε απλό κείμενο.

Αν αυτό είναι που θέλουν στην Π.Υ. δεν το έμαθα ακόμα αλλά μόλις καταθέσω θα ενημερώσω.

 

(και για να μην παρεξηγούμαι για δυσφήμηση και των άλλων εταιριών τις δοκιμαστικές εκδόσεις που ζήτησα και πήρα τα ίδια και χειρότερα)

 

Παρακαλώ, συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας.

Ευχαριστώ, hkamp.

Edited by hkamp
Link to comment
Share on other sites

Παιδια οποίος καταθέσει πρόσφατα ας μας πει τι θελουν ώστε να ειμαστε προετοιμασμένοι. Μπράβο για την ενημέρωση

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

εγώ πήρα τηλ την πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής και μου είπαν οτι δεν χρειάζονται απλή αναφορά του προτύπου αλλά και να το αναλύουμε ανάλογα με την περίπτωση..στην ερώτησή μου οτι η αγορά των προτύπων είναι ακριβή μου είπε οτι το γνωρίζει αλλά αυό αναφέρει ο νόμος..απο εβδομάδα θα πάω από κοντά και θα σας μεταφέρω νέα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.