Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΥΗ ΤΑΥΛΑΚΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    88
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΕΥΗ ΤΑΥΛΑΚΗ

  1. Το δίκτυο πρέπει να φτιαχτεί όπως είναι στην εγκεκριμένη μελέτη. Όποτε το φτιάξεις, καλείς έλεγχο αμέσως, θες δεν θες να κλείσει η άδεια, για να πάρεις την βεβαίωση κατασκευής γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σου ξηλώσουν-κλέψουν τις σωληνώσεις.
  2. Καλησπέρα, όπως προείπε κ ο φίλος Δημήτρης αν ισχύει σε 2 χρόνια ότι ισχύει σήμερα, ναι μπορείτε να αυτονομηθειτε με ατομικό λέβητα στο μπαλκόνι, απλά θα πρέπει να φτιάξετε νέο εσωτερικό δίκτυο σωληνώσεων στα σώματα είτε κρατήσετε τα παλιά είτε όχι, να αποκοπείτε απο την κεντρική θέρμανση και να μονωσετε τις κεντρικές σωλήνες που περνούν απο την ιδιοκτησία σας.
  3. Θεωρώ ότι είναι λάθος τα 1300kw. Τσέκαρε την χρήση που έχεις καταχωρήσει και ένα προς ένα όλα τα στοιχεία και τους συντελεστές του ΤΕΕΚΕΝΑΚ. Τα θεωρητικά συστήματα δεν δίνουν τέτοια αποτελέσματα. Για τον λέβητα υπάρχει οδηγία που λέει ότι αν δεν έχεις στοιχεία μετράς τις διαστάσεις και βρίσκεις έναν παρόμοιο του οποίου βάζεις τα στοιχεία
  4. Μια ζώνη προφανώς, διάβασε στην ΤΟΤΤΕ 1 πότε θα είχες άλλη ζώνη. Δεν έχει να κάνει με την γεωμετρία αλλά με άλλες συνθήκες. Εγώ θα έβαζα τα 20 τμ πλακασ με U για αμονωτη οροφή και τα 20 θα υπολόγιζα το U εάν είχα στοιχεία μονωτικών, παχος Πάνελ και υλικό (πολυουρεθάνη ή πετροβαμβακας) διαφορετικά θα έβαζα ένα συντελεστή με πλημμελή θερμομόνωση κατά Κθκ.
  5. Καλημέρα, σορυ για το λίγο μπάχαλο της απάντησης αλλά είμαι απο το κινητό και ξέφυγα... λοιπόν για τον λέβητα, υπολόγισε ότι το μήκος του κάθε 10-15 εκατοστά αποτελεί ένα στοιχείο, δηλαδή περίπου 10.000 θερμίδες. Στην προκειμένη αν τον βάλεις στο περίπου 80:12 προκύπτει 65.000 θερμίδες και είσαι οκ. Ωστόσο αν κάποιος συνάδελφος το έχει πιο τυποποιημένο θα ήθελα κ εγώ να μάθω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.