Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

Η κατάσταση θυμίζει την ταινία "The Truman show",  όπου πείσανε τον καημένο τρούμαν (ελλάδα στο παράδειγμα μας) ότι ο κόσμος τελειώνει λίγα μέτρα έξω από το χωριό του (η ζωή χωρίς μνημόνιο και πρόγραμμα και ευρώ...)

Τελικά ο καημένος ο Τρούμαν, κάνει τη γενναία κίνηση (οχι) και φτάνει με το βαρκάκι του μέχρι την άκρη του χάρτινου κόσμου που του φτιάξανε. Για να δούμε τι θα κάνει ο έλληνας τρουμαν, θα κάτσει ήσυχα ήσυχα μέσα στον χάρτινο κόσμο του που παρακολουθούν κάθε του κίνηση (ναι)?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

και επαναλαμβάνω...γιατί όπως προείπα δεν είμαι καλά...

 

Όχι στους Ταλιμπάν, όχι στον Εμβέρ Χότζα, όχι σε νέους Λουκάδες Νοταράδες (με τα φράγκα στις Βενετίες), όχι στους μουτζαχεντίν ασσασίνους,όχι στο ισλαμικό κράτος, όχι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου (δώσε εξουσία στο δεκανέα να σου γίνει δικτάτορας), όχι στο iskra.cccp, όχι στα 60 των ΑΤΜ, όχι σε τζάμπα μάγκες, όχι στα νερόβραστα φασόλια, όχι σε ψεκασμένους, όχι σε Τσαουσέσκου, όχι σε νόμισμα μπαλόνι, όχι στις ουρές γενικά, όχι στον Γιάνη με το ένα ανορθόγραφο εγωπαθικό ν, όχι στις κλειστές τράπεζες, όχι στη γραφειοκρατία, όχι στις συνιστώσες, όχι σε ιδεολογίες του 1850, όχι στην τεμπελιά, ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ δαγκωτό με τους τραπεζίτες των δοντιών πάνω στο ψηφοδέλτιο, είμαστε ευρωπαίοι και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

#διο...Ακόμα εδώ είσαι? δεν θα υποστηρίξεις το ναι, μα τι πράγματα είναι αυτά να ντρέπεται κανείς να υποστηρίξει με την παρουσία του τα πιστέυω του.

¨Οσο για σχέδια που ακολουθούνται, κάτι θα ξέρεις από τον εαυτό σου για να μιλάς με τόση σιγουριά για τους άλλους

Δεν χρειάζεται μα υποστηρίξει κανένας τιποτα... Το πράγμα φαίνεται σε μολις 48 ώρες. Θα δεις τετοια υψηλά ποσοστά στο ΝΑΙ που δεν θα ξέρεις τι θα πεις μετα... Ξερω στα 4 και τα σχετικά. Φαντάζομαι σε εσάς αρέσουν αλλα κόλπα αφραγκίες και έτσι. Εχετε έναν περίεργο τροπο σκέψης όλος ο κοσμος ειναι λαθος και εσείς εχετε τη λύση..

ΥΓ. Είπα οτι θα ψηφίσω καραΝΑΙ!!

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που αντιλαμβάνομαι (ως ρεαλιστής, μα...κας,γερμανοτσολιάς) είναι πως οι του όχι ανακαλύπτουν για μία ακόμα φορά όπως όλοι οι αριστερών πεποιθήσεων πως ο κόσμος δεν είναι δίκαιος, στον κόσμο ισχύει ο νόμος του ισχυρού, παρότι το σύνταγμά μας λέει ισότητα πολιτών ο Γιάνης ανακάλυψε σε συνεργασία με τη Ζωή (που έκανε αξιοκρατικά πρακτική ως νομικός στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης) πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πράξη και μέχρι να αποδειχτεί ότι έχει δίκιο δεν πειράζει να γίνεται της πόπης, περιμένετε λίγο, βιαστικοί, υπομονή καημένοι θα δείτε δίκιο έχει, τακτική είναι κοτοπαίχνιδο.

 

Φοβερή και η αντιπρόταση του δεκαπενταμελούς για συμβιβασμό πριν κανα τρίωρο...Μακάκες οι άλλοι που ήτανε ιδίων κομμάτων Τζέφρυ-Μπένυ-Σάμυ με τους ευρωπαίους και πήραν τα @@ρια τους, χάσανε τα κομματικά τους μαγαζιά, προδότες ήτανε όλοι, το δεκαπενταμελές θα δικαιωθεί. Αν έχεις άλλη άποψη δεν είσαι από τους 300 στις Θερμοπύλες...όμως είσαι σίγουρος και αυτό είναι για καλό σου Λουκάς Νοταράς δεν θα γίνεις ποτέ.,

 

...ΝΑΙ...και δεν είμαι καλά...

 

Οκ....και που καταλήγει το σκπετικό σου ? Πάμε σε ζούγκλα και πιο άγρια ζούγκλα...και ακόμη πιο άγρια ζούγκλα μέχρι να μας κυβερνάνε 2-3 τράπεζες γιατί εκεί θα καταλήξουμε και όσοι βολευτούν εντός συστήματος θα ζούνε έστω με κάποιον τρόπο και οι υπόλοιποι να πάνε να γ@@θούν ?

 

Εγώ δεν ανέχομαι οι αγορές να διώχνουν πρωθυπουργούς από την θέση τους είτε ΓΑΠ είτε Σαμαράς είτε Τσίπρας είναι αυτός. Μιλάμε για ωμό εκβιασμό του πρωθυπουργού σου που εσύ τον επέλεξες να κάνει κωλοτούμπα αλλιώς να παραιτηθεί.

 

Εσύ αποδέχεσαι τα ΜΜΕ να σου λένε τι να κάνεις, να σου κρύβουν αλήθειες, να σε καθοδηγούν ? Δεν μιλάμε για γραφικότητες τύπου Κόντρα νιούς αλλά για τα κυρίαρχα δήθεν αντικειμενικά κανάλια. 

 

Και ποιος σου λέει ότι αν φύγει το 15μελές και έρθει ένας π.χ. Σαμαράς, με τέτοια ΜΜΕ δεν θα ζεις κανονικά μέσα σε χούντα όπου πρώτα θα εξυπηρετούνται συμφέροντα μεγαλοπαραγόντων και στο τέλος και λίγο και εσύ ? Εγώ αυτό κατάλαβα την περίοδο 2012 - 2014. Ότι υπήρχε μία παρέα Σαμαρά, κάποιοι παράγοντες που τρώγανε, ΜΜΕ που λέγανε ότι μετά τον Σαμαρά έρχεται ο Γκοτζίλα κ.τ.λ. Πως θα καθαρίσει αυτή η χώρα ? Με συστημικούς πρωθυπουργούς ? Με μητσοτάκηδες, Βορίδηδες, Γεωργιάδηδες ? 

Link to comment
Share on other sites

nik, πριν σκάσει το 2008 η παγκόσμια ύφεση είχες τέτοιες ανησυχίες? σε σέβομαι πολύ ως συνάδελφο και θέλω ειλικρινή απάντηση.

Link to comment
Share on other sites

Η αναγωγή του δημοψηφίσματος στο ζήτημα του ευρώ, ακόμα και της παραμονής στην ένωση, μπορεί να συσπειρώσει κι άλλο τις τάξεις του όχι.

Μη ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη φορά που ο ελληνικός λαός ρωτιέται για κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.