Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

Καλή Τύχη σε όλους μας!!!!

Θα χρειαστούμε πολύ περισσότερα, από καλή τύχη, με αυτούς που μας έριξε πάνω τους η κακή μας τύχη.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Θα γράψω και εγώ την τελευταία μου γνώμη πριν το δημοψήφισμα Η Ελλάδα είναι ένα ευλογημένο οικόπεδο έχει ένα από τα καλύτερα κλίμακα στο κόσμο που ευνοεί την σκέψη   και από τα πιο πλούσια σε ορυκτό πλούτο , τεράστιο μήκος ακτογραμμής , κάμπους και βουνά να εναλλάσσονται ,πολλά νερά , και το κυριότερο μεγάλη ιστορία  και μια γλώσσα  σε πολύ μεγάλο επίπεδο εξέλιξης Τι χρειάζεται λοιπόν για να μπορέσουν αυτά να αξιοποιηθούν ? Τρία  πράγματα , ομοψυχία συνεργασία και  δουλειά Και όταν γράφω για δουλειά εννοώ 18 ώρες το εικοσιτετράωρο Το χρήμα δεν το βάζω σαν το απαραίτητο στοιχείο αλλά ότι χρειάζεται να μην υπάρχει ασφυξία Αν όλοι μπορέσουμε να στρωθούμε στην δουλειά βάζοντας υψηλούς ακόμα και ουτοπικούς στόχους , θα τους πετύχουμε και σε ένα χρόνο η Ελλάδα μπορεί να γίνει η κορυφαία χώρα στην Ευρώπη Αρκεί αυτή η δουλειά να γίνει προς όφελος όλων και όχι λίγων και εκεί που μπορεί να γίνει Εκεί που υπάρχουν όλα αυτά που περιγράφω και μας περιμένουν να τα κάνουμε αξίες 

 

καλή ψήφο 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Σιχαίνομαι το παλαίο κομματικό σύστημα όσο δεν πάει. Δεν βλέπω τίποτα στην τηλεόραση χρόνια τώρα, αλλά την γκεμπελική προπαγάνδα, επαναλαμβάνω την γκεμπελική προπαγάνδα ολοκληρωτικών καθεστώτων θεωρώ ότι είμαι σε θέση να την μυρίζω την μπόχα από χιλιόμετρα. Δηλαδή γκεμπελίσκοι ο Τσίπρας θα πάει και θα υπογράψει μία δανειακή συμφωνία από Δευτέρα?

Το ερώτημα κύριοι είναι ευρώ ή δραχμή, όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι μπούφος, αυτός που το αντιλαμβάνεται και κάνει ότι δεν το αντιλαμβάνεται (με προσχήματα ζόμπι που όντως νεκραναναστένουν τα κανάλια) είναι αφελής, όποιος θέλει τη δραχμή είναι εκτός πραγματικότητας (ταλιμπάν-μουτζαχεντίν).

 

Ο Τσίπρας για μένα είναι Αλβανός, από εδώ και πέρα αυτό είναι το παρατσούκλι με το οποίο θα απευθύνομαι για αυτόν (όπως δρακουμέλ-Μητσοτάκης).

 

Όταν πλέον θα λέω Αλβανός δεν θα απευθύνομαι σε εθνικότητα αλλά στον Τσίπρα που για μένα δεν έχει τσίπα.

 

ΝΑΙ στον δημοκρατικό κόσμο.

Edited by Spiderman
Link to comment
Share on other sites

Τέτοια προβλήματα υπήρχαν ήδη. Δε θα πρωτοεμφανιστούν τώρα. Όποιος έχει λεφτά θα συνεχίσει να απολαμβάνει τα εισαγόμενα προϊόντα. Όποιος δεν έχει, είχε πάψει προ πολλού να τα απολαμβάνει.

 

Αλλά με καλύτερη αξιοποίηση των μεταχειρισμένων και επισκευή των χαλασμένων αντί για πέταμα οι ανάγκες μπορούν να καλυφθούν επαρκώς. Η ανάγκη θα οδηγήσει στην επαναλειτουργία της εγχώριας βιομηχανίας και θα έχουμε και ανάπτυξη. Ας κουνήσουμε λίγο και το δακτυλάκι μας. Ας φτιάξουμε και κάτι μόνοι μας.

Μεγάλε, μεχρι να γίνουν ολα αυτα (που δεν θα γίνουν) πως θα έρχονται ανταλακτικα που θα παγώσουν λόγω ρευστού οι συναλλαγές; Ο άλλος που απασχολεί 2-3 ατομα πως θα τα πληρώνει οταν κανεις δεν αγοράζει και φτιάχνει τιποτα περα απο τη διατροφή του; Εχεις συναίσθηση η νομιζεις οτι κάθονται όλοι σε ενα PC και χαβαλεδιαζουν ολη την ώρα; Οικογένεια προφανώς δεν εχεις, να δεις τι θα πει ανάγκη, απο δουλεια δεν βλεπω οποτε τι είχες τι έχασες σωστά;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Να θυμίσω στα παιδιά της μονταζιέρας , ότι τα χαμηλά επιτόκια και τον άκρατο δανεισμό τον έκανε από το 2001 το δίδυμο Σημίτης - Παπαδήμος γιατί οι Ελληνες είχαν ελάχιστο τραπεζικό δανεισμό σε σχέση με τους άλλους της ΕΕ . Ετσι μας έσπρωξαν στον καταναλωτισμό και στα διακοποδάνεια .

 

Ακόμα να θυμίσω ότι το 2004 ο Καραμανλής μονιμοποίησε μετά από προεκλογική υπόσχεση τους 200.000 συμβασιούχους που υπήρχαν πριν , μετά από απαίτηση όλων των κομμάτων , ιδιαίτερα των αριστερών που πίεζαν , με την αιτιολογία ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες , όπως ίσως και να συνέβαινε σε κάποιο ποσοστό , αλλά χρησιμοποιούνταν από το πασοκ σαν εκβιαζόμενη ομάδα υποστήριξης του με συνεχείς υποσχέσεις μονιμοποίησης .

 

Αυτοί βέβαια οι συμβασιούχοι ήταν κυρίως από το πασοκ και την αριστερά , αφού αυτοί τους είχαν διορίσει και έτσι μετά άρχισε η πίεση από τον γενικά χαλαρό κομματικό μηχανισμό για τα γαλάζια παιδιά . Εκεί άρχισε το παιχνιδάκι των stage , που ο ΓΑΠ μόλις ήρθε τους απέλυσε όλους .

 

Ο ΚΚ έδωσε μεγάλες αυξήσεις στους ΔΥ , αλλά θα θυμίσω τι του ζήταγε η αντιπολίτευση πριν τις εκλογές να δεσμευτεί . Τα 3 ΔΕΝ , ΔΕΝ θα αυξήσει τα όρια ηλικίας , ΔΕΝ θα μειώσει τις συντάξεις , ΔΕΝ θα αυξήσει τον ΦΠΑ .

 

Δεν θέλω να τον υπερασπίζομαι γιατί έχει κάνει τις βλακείες του , αλλά όταν του την πέφτουν τα παιδιά του Μουρούτη και του αντινιούζ , εξοργίζομαι .

Link to comment
Share on other sites

ροδοπουλε    συμφωνω  σε  ότι  λες  το  ΕΣΠΑ  ξεχαστε  το  και    μεχρι  τελος  χρονου  η  ανεργια  ανω  του  30 % 

στα  ηδη  υπαρχοντα  προβλήματα   θα  προστεθουν  και  νεα  μεγαλύτερα  προβλήματα   ,  τωρα  βεβαια  αν  καποιοι  θελουν  να  πεθανει  η  κατσικα  του  γειτονα  

πρεπει  να  ξερουν  ότι   θα  είναι  εξαιρετικα  δυσκολο  για  μηχανικο  να    βιοποριστεί   τα  επομενα  5-6  χρονια  εντος  ελλαδος 

φυγετε  εξω  με  μια  δυο  ξενες   γλωσσες    και  καντε  ένα  νέο  ξεκίνημα    η  ζημια  που  εκαναν    είναι  τεραστιων  διαστασεων     τα  νεα  μετρα  που  τους  ζητανε  θα  είναι  13-14  δις   και  περιλαμβανουν   και  μειωση  συνταξεων  ,     αυξηση  φορων  ΔΕΗ   , ΚΟΥΡΕΜΑ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ  μεγαλη  τα  πραγματα  θα  είναι  τραγικα 

και  δεν  εχω  κανεναν  λογο  να πω  ψεμματα  απλως  διαβαζω  ξενο  τυπο    . θα  υπογραψουν  τετοια  μετρα  ενώ  πριν  5  μερες  δεν  υπεγραφαν  10  δις  ;;;;

οι  ψευδαισθησεις  ότι  η  ελλαδα  θα  γινει  σε  ένα  χρονο  γη  επαγγελιας   χωρις  Ε.Ε ελπιζω  να  μην  χρειαστεί  να  διαψευθουν   να  μεινουν  ένα  ρητορικο  ερωτημα  ,  και  πεδιο  διένεξης   ευρωπαιστων και   αντι  ευρωπαιστων    υπαρχουν  και  εθνικοι  κίνδυνοι  που  καποιοι  τους  θεωρουν  αμελητέους  . όταν  στην  δουλεια  μας   δεν  προβλέπουμε  τον  κινδυνο  ειμαστε  αφρονες  και  κακοι   επαγγελματιες  όταν  ενας  πρωθυπουργος   δεν   βλεπei   2-3  χρονια  μπροστα  του  τοτε  τι  είναι  ;  εθνικα   επιζήμιος  για  την  πατριδα   , χρειαζεται  να  επαληθευτεί  σε  2-3  χρονια    και   να  εχουμε  εθνικη  τραγωδια  ;;

Edited by loser
Link to comment
Share on other sites

Αυτο που καταλαβαίνω απο κάποιες συζητήσεις έξω, αρκετοί που ψηφίζουν όχι το πανε εκδικητικα. Δεν το θεωρούν καλύτερη επιλογή αλλα σου λεει τον φούστη να μείνει και αυτός άνεργος, να χάσει και αυτός τα λεφτα του. Τετοια αμυαλα ανθρωπάκια μονο σε αυτη την χωρα. Ειναι δυνατόν να εύχεσαι το κακό του αλλού για να μείνετε ίσα και όμοια; Λαός κατάντια θελει ξερίζωμα και καλα μας κανουν οι ξένοι

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δεν πιστεύω ότι οι ξένοι θα μας στείλουν πάλι 10-20 δις με αεροπλάνα για εφοδιασμό τραπεζών. Νομίζω ότι θα πάρουν από τις καταθέσεις, επομένω ςθα υπάρξει νέο κύμα ανεργίας, κόκκινων δανείων και μειώσεων (έως μηδενισμού) τζίρου.

Όπως είπε και η Κατσέλη, αυτός που γνωρίζει τι θα γίνει είναι ο ντράγκι.

 

Άρα τα ερώτημα είναι καθόμαστε και πνιγόμαστε στο  πλοίο που θα βυθιστεί ή πηδάμε από το καράβι στο νερό χωρίς σωσίβιο;

Link to comment
Share on other sites

Παρά τις "φιλικές" συστάσεις καθεστωτικών και το "μασάζ" φίλων και συγγενών η λογική δεν μου επιτρέπει να λυποψυχίσω. Δεν θα κρυφτώ πίσω από την άμμορφη μάζα πληβείων και περιθωριακών γιατί θα ήταν δειλό.

 

Ένα δυνατό ΝΑΙ, το οποίο είναι η τελευταία ευκαιρία για την χώρα.

 

Από τη Δευτέρα ενωμένοι όλοι όσοι καλοπροαίρετα ψηφίσαμε είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ γιατί τα προβλήματα του κλάδου μας αγγίζουν όλους μας.

 

 

Εχθρός δεν είναι κανένας, εχθρός είναι ο κακός μας εαυτός.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.