Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

 

ΖΙΓΚΜΑΡ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ, αντικαγκελάριος της Γερμανίας τώρα στη Γερμανική Βουλή.

«Για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα δεν φταίει ούτε ο λαός της, ούτε η σημερινή κυβέρνηση.

Το λάθος που κάναμε και δεν υπολογίσαμε σωστά είναι ότι δεν λάβαμε υπό όψη μας ότι στη χώρα υπάρχει μια διεφθαρμένη οικονομική ΕΛΙΤ που την λυμαίνεται χρόνια τώρα ακόμα και με την κρίση.

Τα προγράμματα στην Ελλάδα απέτυχαν γιατί τα δυο διεφθαρμένα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα»

 

Ξέχασε όμως, σε αυτήν την κρίση "ετερογνωσίας" να πάθει κρίση "αυτογνωσίας" και να  θυμηθεί και τη διεθνοποιημένη γερμανική διαφθορά, τις ζιμενζομίζες και τα εξοπλιστικα λοξά υποβρύχια, κάτι bayer και δεν συμμαζεύεται... Ε, ρε τύχη ο Χριστοφοράκος, ε, ρε ασυλία... ο κόσμος να χαλάσει, αυτός στο απυρόβλητο.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γιατί κάποιοι ελπίζουν σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με εθνοσωτήρες Παπανδρέου-Καραμανλή και ΣΙΑ

Link to comment
Share on other sites

@Project.Breeze Live είναι ; Έχεις link ;

 

Ήταν live αναμετάδοση από την συζήτηση στην Γερμανική βουλή στην ΕΡΤ, είμαι Αγγλία και το έβλεπα online. Τώρα τελείωσε

Edited by project.breeze
Link to comment
Share on other sites

@Project.Breeze Σαμαρά-Γεννηματά-Θεοδωράκη...δε θα μπορεί να λείπει η "Μύκονος με Ανησυχίες" από την εσωτερική τρόικα, άλλωστε το επιθυμεί και ο Σουλτς. Ευρωπαϊκή "σοφή" Κουκουβάγια αυτή. Είναι ο ίδιος ο Θεοδωράκης της ΕΡΤ, που άνοιξε ο Τσίπρας, και πρέπει τώρα να κυβερνήσει. Βέβαια ο Πρωθυπουργός έχει πέσει η ιδεά να είναι δοτός, αυτές τις κατευθύνσεις έλαβαν Σαμαράς-Θεοδωράκης κατά την επίσκεψή τους στις Βρυξέλλες. Ο Σαμαράς ανέλαβε να κάνει και την πρόταση. Δοτός όπως λέμε Monti, Draghi, Papademos, Van Rompuy, Στουρνάρας, άνθρωπος δηλαδή που δε θα έχει λάβει καμμία ψήφο Ευρωπαίου Πολίτη κατά τη διεκδίκηση αιρετού αξιώματος. Θα ανήκει βέβαια σε κάποιο club...trilateral commission, club of rome κ.λπ. Θυμάμαι όταν ο Draghi τοποθετήθηκε στην ECB ,είχε τοποθετηθεί ως Πρωθυπουργός της Ιταλίας ο Monti και στην Ελλάδα ο Papademos και έλεγε ένα άρθρο του RT:

 
- Socializing losses: Trilateral takeover of Europe? -> http://tinyurl.com/bv89ndy
 
Η Le Monde έγραφε:

- Draghi, Monti, Papademos - What Do They Have In Common? -> http://tinyurl.com/cdxtl4h 
Edited by Antiermitianos
Link to comment
Share on other sites

 

Τα προγράμματα στην Ελλάδα απέτυχαν γιατί τα δυο διεφθαρμένα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα»

 

 

Και αυτή τη στιγμή κυβερνάει το χειρότερο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ μαζί με το χειρότερο κομμάτι της ΝΔ...

Link to comment
Share on other sites

Και αυτή τη στιγμή κυβερνάει το χειρότερο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ μαζί με το χειρότερο κομμάτι της ΝΔ...

Μην μπερδεύεσαι, αυτή τη στιγμή κυβερνάει η συγκυβέρνηση Σύριζα- Ανελ, αλλά την εξουσία ακόμα έχουν οι φαρδιές πλατιές υπογραφές των χειρότερων από αυτούς που αναφέρεις (αν και καλύτερους δεν βλέπω σε αυτές τις κατηγορίες των δοσιλόγων πουλημένων εθελόδουλων. Μπατσοκ, Νεοδούλοι και Οχετός. ΔΕν γίνεται να αποκαθαρθούν εντός μερικών μηνών τα κακώς κείμενα που έχουν βάθος στην ιστορία... Μην αρχίσουμε από τον πατέρα παπανδρέου, μην πούμε για τι χούντες, το λαϊκισμό ενός πασοκ που πήρε ότι ενέργεια είχε η μεταπολίτευση και διέφθειρε μεγάλα ποσοστά, και συνεχίστηκε με τις εναλλαγές ΝΔ- Πασοκ, με στρατιές επί στρατιών βολεμένων, ρουσφετιού, και αλλεπάλληλων δανείων, με αποκορύφωση τα σουαπς του σημίτη, τη ληστεία του χρηματιστηρίου, τους γιωργάκηδες και τους αντωνάκηδες, τους παπαντεμους και τους καρατζαφύρερς. Τώρα πληρώνουμε το λογαριασμό για όλα τα προηγούμενα.

 

Αστοί και μικροαστοί, Φάγατε τα παιδιά σας...Πείτε Ναι να φάτε και τα εγγόνια σας και τα δισέγγονα.

Edited by mdkarch
Link to comment
Share on other sites

 

Μισάνθρωποι, πείτε ΝΑΙ να σας δω που θα τρέχετε να κρυφτείτε μετά που δεν θα έχετε πια δικαιολογίες. Πείτε Ναι, έτσι για να δείτε τι σας επιφυλάσσουν οι φίλοι δανειστές... πείτε ναι σε όλα. Τώρα αρχίζει να με πιάνει ένα κάτι να δω τι θα πάθουμε με το ΝΑΙ σας...

Συνάδελφε μη φανατίζεσαι. Δεν φταίει σε τίποτε αυτός που πιστεύει ότι θα σωθεί με το "ναι". Είμαι ο πρώτος που υποστήριξα το "όχι" δίπλα στις "κωλοτούμπες" αλλά είτε ψηφίσουμε "όχι" είτε "ναι" η χώρα είναι κατεστραμμένη. Αυτό να το ξέρεις. Απλώς με το "ναι" κάποιοι ίσως, που δεν πρόλαβαν μέχρι σήμερα, προλάβουν να τη γλυτώσουν. Αυτό είναι όλο. Αυτή εδώ η παράθεση τα λέει όλα:

ΖΙΓΚΜΑΡ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ, αντικαγκελάριος της Γερμανίας τώρα στη Γερμανική Βουλή...

Δεν ξέρω τι ρόλο βαρεί αυτός ο κύριος αλλά αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Το ξέρει αυτή η διεφθαρμένη ελίτ ότι θα χρεοκοπήσουμε και ξέρει και τις ευθύνες της. Αλλά δεν την ενδιαφέρει. Κοιτάει να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της στη σημερινή κατάσταση. Αν ψηφίσουμε "ναι" θα συνεχίσει να τρώει και να βολεύει τα παιδάκια της μέχρι να μας τραβήξει η Ευρωζώνη τα σωληνάκια. Αν ψηφίσουμε "όχι", οι εκπρόσωποι αυτής της ψευδοελίτ θα λένε "οι άτιμοι που μας πήρανε τη μπουκιά απ' το στόμα". Εμείς οι υπόλοιποι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. 

Edited by Konstantinos IB
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.