Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

χαλαρώστε ..

επιμένω στο χαβά μου αν και έχει υπονοούμενα 

 

προς όλους τους επίδοξους σωτήρες

 

(αρχίζω να κλίνω προς το όχι -σαν τον καρυστινό ένα πράμα- αν και απέχω συστηματικά από τα κοινοβουλευτικά "παίγνια", θα ρωτήσω και τα παιδιά πάντως)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γιατί πρέπει να είμαστε των άκρων;

Γιατί με το ΟΧΙ θα γίνουμε ένα κράμα Βόρειας Κορέας με Ρουάντα; 

Γιατί με το ΝΑΙ θα μας λεηλατήσει ο Σόιμπλε και η Μέρκελ και θα γίνουμε αποικία τους;

Πρέπει σώνει και καλά, η επόμενη μέρα να είναι εφιαλτική;

Δε λέω, δεν είναι καλά τα πράγματα, αλλά, δεν έρχετια και η Αποκάλυψη...

 

Είναι πολύ απλό. Με το ναι δέχεσαι ο,τι θελήσουν αυτοί και δεν εχεις δικαίωμα αντιλόγου. Και τα μέχρι τώρα μετρά που προτείνουν οι Ευρωπαίοι είναι εξοντωτικά για την ελληνική οικονομία. Εδώ μέχρι κι ο Γιαννακόπουλος βγήκε και είπε να στηριχτεί το όχι γιατί αλλιώς θα εξαλειφθεί η ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Και όλα αυτά χωρίς κούρεμα χρέους.

Link to comment
Share on other sites

Έχει το όπλο των κατεστραμμένων. Και θα το παίξει μέχρι τέλους. Για την Ελλάδα ούτε λόγος, θα καταστραφούν όλα.

 

Ένα οικοδόμημα έχει πολύ δρόμο μέχρι να γκρεμιστεί. Είμαστε ακόμα στην αρχή της κατεδάφισης.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο αγάπη από εδώ....

 

Υστερίες και μίσος δεν αντέχω. Φαίνεται να ηρέμησαν κάπως τα πράγματα και αποφάσισα να γράψω κι εγώ γιατί τις προηγούμενες μέρες ήταν λίγο αντιαισθητικό το θέαμα.

Link to comment
Share on other sites

Για ποιό λόγο; Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για συμφωνία με το ΟΧΙ και οι Ευρωπαίοι δεν δεχτούν συμφωνία μαζί του, τι θα κάνει; Θα προκηρύξει εκλογές ή θα μας πάει σε άλλο νόμισμα;

 

Ναι θα προκηρύξει εκλογές. Αν δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις μάλλον θα παραιτηθεί. Το παμε και το πανε 100 φορές άλλο που το κρύβουν τα κωλοκάναλα. Ο Τσίπρας δεν έχει εντολή για δραχμή. Ούτε στις εκλογές πήρε τέτοια εντολή, ούτε τώρα έθεσε τέτοιο θέμα. Αν ήθελε δραχμή να το βαζε στο δημοψήφισμα. Δεν το έβαλε. Τέλος. Το δημοψήφισμα γίνεται για καλύτερη διαπραγμάτευση. Τα κωλοκάναλα έχουν βρει αφορμή με την τρομοκρατία να ρίξουν τον Τσίπρα για να γλυτώσουν τα χρέη. Τι από όλα αυτά δεν καταλαβαίνετε πια ? Νομίζω ότι είναι τόσο εξόφθαλαμα όλα. Όλος αυτός ο αγώνας υπέρ του ΝΑΙ είναι οργανωμένος από ΝΔ και συμφέροντα. Μέσα εκεί μπλέκουν και κάποιοι αθώοι υπέρ του ΝΑΙ που το κάνουν από απροσονατολισμό των ΜΜΕ και φοβούμενοι το μέλλον των επιχειρήσεων τους.

 

Τώρα το θέμα είναι τι γίνεται αν γίνουν εκλογές και ξαναβγεί ο Τσίπρας. Εκεί πραγματικά δεν έχω απάντηση.

Link to comment
Share on other sites

Με το ναι δέχεσαι ο,τι θελήσουν αυτοί και δεν εχεις δικαίωμα αντιλόγου.

 

Και με το ΟΧΙ τι κερδίζεις; Δικαίωμα αντίλογου δεν είχες και χωρίς το δημοψήφισμα; Γιατί το ΟΧΙ θα τους αναγκάσει να αλλάξουν στάση;

 

Αν μας φέρουν χειρότερη πρόταση (που χρειάζεται, γιατί η οικονομία έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά αυτή την εβδομάδα), πώς μπορεί να τη δεχτεί η κυβέρνηση όταν ο λαός έχει απορρίψει καλύτερη πρόταση;

Edited by GabeR
Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγο ο Αθανασίου από τις Βρυξέλλες στον real fm είπε ότι οι «θεσμοί» προβλέπουν ότι στο ΝΑΙ θα δοθεί παράταση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για την Ελλάδα, μετά θα πάμε σε μνημόνιο με τελικό στόχο σε ένα χρόνο να βγούμε στις αγορές. Και φυσικά εδώ γελάμε γιατί υποτίθεται σε καλύτερες συνθήκες ο Σαμαράς και με όλο το success story να τρέχει τόλμησε να μιλήσει για έξοδο στις αγορές και τον φάγανε. Και σε ενδεχόμενο ΟΧΙ οι «θεσμοί» και πάλι προβλέπουν ότι δεν θα γίνει συμφωνία γιατί δεν θα μπορέσουν να συνεννοηθούν με τους ίδιους διαπραγματευτές του Συριζα. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.