Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εφτασε η ώρα για τις άδειες των καναλιών


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Και εγώ είμαι υπέρ της αδειοδότησης αλλά ας μην αγιοποιούμε κόμματα και παρατάξεις πχ ο Νικολόπουλος είναι στη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με τους πληρωμένους δημοσιογράφους που έδωσε ο Καμμένος αλλά το έκανε γαργάρα ο πρόεδρας...

 

Δεν αγιοποιούμε κανένα αλλά οταν ακούς ερωτήσεις στην τηλεόραση τους στυλ πόσα πήρες ψαριανε για να ψηφήσεις για πρόεδρο τότε καταλαβαίνεις πολλά πράγματα.

 

μετά το 1:45

 

Τα κανάλια έχουν δημιουργήσει ένα απόστημα που πρέπει να σπάσει 

Edited by georgecv
Link to comment
Share on other sites

Και επειδή κάποιος πετάει κάτι στην tv τι σημαίνει δηλαδή; Ότι ισχύει; Μάλλον δεν έβλεπες Χαρδαβέλλα. Πάντως από την στιγμή που όλοι έχουν βήμα σε μία εκπομπή δε βλέπω πρόβλημα.

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

Εχω εμπιστοσύνη οτι η Κυβερνηση με απολυτα διαφανεις διαδικασίες θα κλείσει ολα τα καναλια και θα έχουμε μονο την ΕΡΤ και το καναλι της Βουλής για να ενημερωνόμαστε αντικειμενικά. Αλήθεια.....ποσο θα το ήθελαν.....

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Πέρα από την πλάκα , ας βάλουν τα ιδιωτικά κανάλια να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο ικα , ας έχουν τους υπαλλήλους με τα νόμιμα εργασιακά δικαιώματα , ας δημοσιεύουν τις δηλώσεις ΟΛΩΝ των κομμάτων και ας λένε ότι θέλουν . Αν τώρα θέλουν και άδεια μόνιμη , προφανώς και να πληρώσουν , όπως και τον φόρο για τις διαφημίσεις που τους χάρισαν οι προηγούμενοι με την τελευταία πράξη τους .

 

Θέλεις κύριε να έχεις το κανάλι και να παίρνεις και έργα και να δημιουργείς κλίμα ? Μαγκιά σου , Αλλά πλέρωσε κύριος . Χορτάσαμε από τζάμπα μάγκες .

 

Φτάνει πια το σε βγάζω στα πάνελ , με στηρίζεις για το τζάμπα .

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

...

 Ή έχεις να δεις τηλεόραση (κρατικά κανάλια) από την εποχή της ΥΕΝΕΔ, ή λειτουργείς βάσει εξαρτημένων ανακλαστικών.

Οι εκπομπές πολιτικού διαλόγου της ΕΡΤ είναι μακράν ποιοτικότερες από αυτές των ιδιωτικών. Τουλάχιστον δεν κυριαρχεί (προς όφελος των διαφημιζομένων) η ανθρωποφαγία.

Όμως ποιο ιδιωτικό κανάλι έχει εκπομπές σαν της Φλέσσα(*), ή του Γραμματικάκη, ή "Το σύμπαν που αγάπησα" κλπ.? 

Κι αν κάποιοι στενοκέφαλοι πουν ότι δεν γουστάρουν να πληρώνουν για τα κρατικά κανάλια, ας ξέρουν ότι πληρώνουν (μέσω του κόστους της διαφήμισης που μετακυλίεται στα καταναλωτικά αγαθά) και τα ιδιωτικά κανάλια, για να μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια τους οι διάφοροι τυχάρπαστοι. 

(*) όπου την περασμένη Παρασκευή δύο καθηγητές μίλησαν για την ποιότητα του πολιτεύματος και των ηγετών. Μα εκπομπή διαμάντι.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα δεν είναι ποιό κανάλι είναι ποιοτικότερο από το άλλο. Το θέμα είναι να μην ελέγχονται όλα τα ΜΜΕ από τον ίδιο άνθρωπο. Καλώς ή κακώς τα δημόσια κανάλια ελέγχονται από την κυβέρνηση. Γι' αυτό το λόγο τα ιδιωτικά πρέπει να ελέγχονται από μια ανεξάρτητη από την κυβέρνηση αρχή, όπως είναι η ΕΕΤΤ.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί είναι ανέκδοτα οι ανεξάρτητες αρχές; Δεν είδες τι τράβηξε ο Βαρουφάκης για να χακάρει την ΓΓΠΣ;

 

Και ένα άρθρο σχετικό με το θέμα:

 

http://www.skai.gr/news/greece/article/287653/to-nomoshedio-gia-tin-adeiodotisi-ton-kanalion-kai-i-alitheia-gia-to-tileoptiko-topio/

Edited by GabeR
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.