Kane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2012 Οκ, Ηανς, δεν ήξερα πως είναι 110χλμ η αποσταση που μου λεγες. Βόρειος γάρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmazanakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 (edited) να ρωτήσω και γω τι θα μου προτείνατε stonex s9 version 1, 5400 ευρώ (ελαφρά μεταχειρισμένο με καινούριο ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ) stonex s9 version 3, 6500 + φπα leica gs08 7300 + φπα Edited Ιούνιος 25 , 2012 by gmazanakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
netmin909 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2012 Εγω τελικως διαλεξα το νουμερο 2. Εντυπωσεις προσεχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 netmin909 πες μας και σε ποιό δίκτυο μπήκες ή θα μπείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netmin909 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Κοίτα θα έχω σίγουρα της civilshop τον πρώτο χρόνο, αλλα μάλλον θα κάνω από την αρχή συνδρομή και με την metrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Προφανώς στου αντιπροσώπου σίγουρα, μιας και για ένα έτος είναι δωρεάν με την αγορά. Με το καλό να σου έρθει, να κάνεις τις μετρήσεις σου,δοκιμές κτλ για να έχουμε μια λεπτομερέστερη άποψη συνάδελφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmazanakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 μπορείς να μπεις στο μέτρικα με στονεξ και αν ναι γιατί δεν πάς σε hepos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitsirik0s Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 (edited) @ gmazanakis ναι μπορεις να μπεις στο metricanet με οτι μηχανημα θελεις. Σε ολα τα ιδιωτικά δυκτια μπαινεις με ολα τα μηχανηματα αν και κάποιες εταιρίες τα κλειδώνουν και με με μερικα €€€ το ξεκλειδώνουν Η διαφορα του hepos από τα ιδιωτικα δίκτυα ειναι οτι στα ιδιωτικα δίκτυα πληρωνεις ενα ποσο το χρονο και εχεις απεριόριστη χρηση ενω στο hepos πληρώνει και με το ΜΒ δες ποστ #204 Επισης το hepos δεν εχει τους ρωσικους δορυφορους glonass. Edited Ιούνιος 26 , 2012 by pitsirik0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Nαι, αλλά κατα τους συναδέλφους ΑΤΜ σαν ειδικότερους περισσότερο απο εμένα, το hepos θεωρείται η πιο αξιόπιστη λύση ή καλύτερα η "επίσημη" λύση ως δίκτυο. Δυστυχώς, αν χρησιμοποιείς πολύ το GPS, το hepos με ενα πρόχειρο υπολογισμό δεν συμφέρει, συγκριτικά με τα ιδιωτικά δίκτυα. Αν το χρησιμοποιείς για να ρίξεις δυο τρεις στάσεις για να δουλέψεις με τόταλ, τότε οκ. Σε προηγούμενα πόστ, συνάδελφε, τα έχουμε αναλύσει πλήρως, ρίξε μια ματιά σε 2-3-4-5 σελίδες πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Συν'αδελφοι το Hepos στις RTK υπηρεσίες κοστίζει ακριβά. Μια ολοήμερη μέτρηση π.χ. 5 ωρών κοστίζει κοντά 25-30€.Όσο ο μήνας στα ιδιωτικά δίκτυα. Οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι συμφέρουν τα ιδιωτικά δίκτυα ΑΝ έχεις δουλειές. Αν δεν έχεις δουλειές παίρνεις και ένα μονόσυχνο με 3.000€ και δουλεύεις πολύ φτηνά με post processing με HEPOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα