killertomato Δημοσιεύτηκε November 18, 2025 at 08:38 μμ Δημοσιεύτηκε November 18, 2025 at 08:38 μμ δεν ξέρω αν μπορούμε να βρούμε μια λύση εντελώς ανέξοδη, και εγώ μουσειακό το έχω το Pos αλλά αν σκεφτείς οτι τα 50€ δεν το χάνεις και παίρνουν μια μικρή προμήθεια μόνο (1-2% νομίζω) τότε ουσιαστικά είναι η πιο συμφέρουσα περίπτωση. Αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο ας μας διαφωτίσει
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε December 11, 2025 at 10:47 πμ Δημοσιεύτηκε December 11, 2025 at 10:47 πμ Συνάδελφοι καλημέρα. Σήμερα (ίσως καθυστερημένα) ανακαλυψα οτι πέραν της μηνιαίας χρέωσης 3,90 Ευρώ/μήνα για το ενσύρματο pos της εθνικής (που έχει αλλάξει σε κάποια άλλη εταιρία) μου έκαναν ανάληψη 96 Ευρώ. Όταν πήρα τηλ και ρώτησα μου είπαν ότι είναι ετήσια χρέωση επιπλέον των 3,90 το μήνα. Ισχύει και σε σας αυτό;
dib Δημοσιεύτηκε December 12, 2025 at 02:38 μμ Δημοσιεύτηκε December 12, 2025 at 02:38 μμ Άμα χρωστάει η ΝΔ περίπου 1δις στις τράπεζες και άλλο 0,5δις το ΠΑΣΟΚ, απο τα δάνεια που έχουν και δεν θα τα πάρουν πίσω, να περιμένουμε κι άλλα χειρότερα συνάδελφε, που ακόμα δεν τα έχουμε δει! 🥵😡😈 Και χέστηκα για τις αρνητικές που θα μου βάλουν οι ψηφοφόροι τους και κομματόσκυλα τους!!!!! 1
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε December 12, 2025 at 03:42 μμ Δημοσιεύτηκε December 12, 2025 at 03:42 μμ @dib Eνοείται ότι συμφωνώ. Μιλάμε για ασύδοτα αρπακτικά-νομιμοποιημένοι απατεώνες με τις πλάτες της εκάστοτε (και της νυν) κυβέρνησης. Τα τελευταία χρόνια το κακό έχει παραγίνει και η κατάσταση ξέφυγε. Η ευκολία με την οποία τροποποιούν μονομερώς συμβάσεις με την ψευδοδικαιολογία ότι ενημέρωσαν είναι μια από τις πολλές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Αλήθεια, από πότε ένα ενημερωτικό mail ή έστω έγχαρτη επιστολή αντικαθιστά τους όρους μιας σύμβασης. Αν για κάποιο λόγο μια εταιρία επιθυμεί να αλλάξει πολιτική πρέπει να έχει την υπογραφή του αντισυμβαλλόμενου αλλιώς να διακόψει την υπηρεσία και όχι να βάζει χέρι στον λογαριασμό μας και να βουτάει τα χρήματα που αξιώνει σαν κλέφτης (ατιμώρητος βεβαίως).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα