Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δηλαδη εγω με 400 Πιστοποιητικα στο ονομα μου θα πρεπει να χω κανει τουλαχιστον 80 σε επαγγελμαικα κτηρια με θερμανση ή ψυξη ανω των 15 kW?

Η αυτο το ποσοστο υπαρχει στον ελαχιστο αριθμο 30 που αναφερεται καπου μεσα?

Δημοσιεύτηκε (edited)

Δηλαδή ένας με Ε.Ε. με 30 ενεργειακές επιθεωρήσεις Α΄ Τάξης εκ των οποίων οι 6 έχουν διενεργηθεί σε κτήρια με χρήση μη κατοικίας που διαθέτουν συστήματα θέρμανσης ή και ψύξης ισχύος άνω των 15 kW θα γίνεται Β' Τάξης, ενώ ένας άλλος που έχει εκτός αυτών + άλλες 100 ενεργειακές επιθεωρήσεις σε κατοικία δεν θα γίνεται;  Δεν νομίζω να είναι τόσο παράλογοι.

Edited by nick_61
Δημοσιεύτηκε

Ένας ακόμη προβληματισμός πάντως είναι τί θα συμβεί μέχρι να εκδοθεί ο νόμος αυτός σε ΦΕΚ. Θα έχουμε πάλι μια επανάληψη αυτών που συνέβησαν στις αρχές του μήνα που διανύουμε; :D

Δημοσιεύτηκε

Αν δημοσιευθεί ως και 31.07 δεν αλλάζει τίποτα.

Αν δημοσιευθει από 01.08 μόνο όσοι πέρασαν για τρεις μήνες και μετά βλέπουμε.

Δημοσιεύτηκε (edited)

http://www.parliament.gr/UserFiles/18a4e643-1429-4e6b-a317-d7c6a29adabf/9666417.pdf

Σε πρώτη μορφή.

Φαίνεται με μια πρώτη ματιά ότι δεν υπάρχει η απευθείας Γ τάξη στους επιτυχόντες;;;

Edit.

Λάθος. Υπάρχει πρόβλεψη.

Edited by ssouanis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.