danaikaterina Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Η κατηγοριοποίηση ανάλογα με τα KW έχει να κάνει με τις επιθεωρήσεις εγκαταστάσεων θέρμανση και κλιματισμού (που ακόμα κανείς δεν έχει κάνει καμία) Η κατηγοριοποίηση για τις επιθεωρήσεις κτιρίων γίνεται με βάση τα τετραγωνικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Και γω αυτο καταλαβαινω.. Αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Συνάδελφοι καλημέρα έχω το εξής ερώτημα... σε αρκετά καταστήματα προς ενοικίαση, δεν είχα κανένα σύστημα θέρμανσης κλιματισμού.... ΓΡΑΨΕ ΛΟΙΠΟΝ 0 kw.... Σ αυτές τις περιπτώσεις μετράνε τα ΠΕΑ σαν άχρηστα;;;;;;; Αν εννοείς για το 20%... ναι. Μπορείς να το πεις και έτσι. Η κατηγοριοποίηση ανάλογα με τα KW έχει να κάνει με τις επιθεωρήσεις εγκαταστάσεων θέρμανση και κλιματισμού (που ακόμα κανείς δεν έχει κάνει καμία) Η κατηγοριοποίηση για τις επιθεωρήσεις κτιρίων γίνεται με βάση τα τετραγωνικα. Και γω αυτο καταλαβαινω.. Αλλα... Δυστυχώς τα συνδέουν. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Αν τώρα με μαγικό τρόπο τα αποσυνδέσουν μέσω εγκυκλίου... Ας βγει σε μορφή... copy-paste και το βλέπουμε αναλυτικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Σε αυτο εχεις δικιο. Οπως ειναι η δατυπωση οι ταξεις Α, Β, Γ, περιλαμβανουν και κτηρια και λεβητες και κλιματισμο, ταυτοχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 ίσως την λύση (την λογική) στην κακοδιατύπωση, δώσει η ερμηνεία του άρθρου 54... Εκεί που ξεχωρίζει 3 μητρώα, οπότε να πόυνε βάσει λογικής το άρθρο 52 ερμηνεύεται έτσι μπλα μπλα μπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Ααααα μπραβο.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 (edited) Γιατί ρε παιδιά; Έχουμε 3 ειδών επιθεωρήσεις. α.κτιρίων β.συστημάτων θέρμανσης γ.συστημάτων κλιματισμού Εγώ πραγματικά από τη διατύπωση καταλαβαίνω ότι γίνεται ξεχωριστά η κατάταξη όπως είναι και το λογικό. Διαφορετικά αν ισχύει αυτό που λέτε τότε όλοι πάνε τάξη Α αφού κανείς δεν έχει κάνει καμία επιθεώρηση συστημάτων κλιματισμού η θέρμανσης ούτε καν 50kw edit Γράφαμε μαζι. Ακριβώς αυτό. 3 διαφορετικά μητρώα. Μπορεί κάποιος πχ να είναι ταξη Β κτιρίων και τάξη Α συστηματων θέρμανσης Edited Ιούλιος 26 , 2016 by danaikaterina Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2016 (edited) Αυτό εύχομαι και εγώ αλλά μέχρις στιγμής δεν μου έχει δωθεί αυτή η εικόνα ...... Δεν έχουν γίνει πιστοποητικά συστημάτων , δεν αναφέρει τέτοια πιστοποιητικά αλλά ΠΕΑ κτιριακά (τριτογενή) με συστήματα άνω των 15kW...... Edited Ιούλιος 26 , 2016 by jobous Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Ποτε περιμενουμε να εκδοθει το ΦΕΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raniak20 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Συγγνωμη συναδελφοι, αλλα δεν εχω καταλαβει ..... απο 01/08 ποιος θα κανει ΠΕΑ; Και οι υπολοιποι απο ποτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα