danaikaterina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Καλώς ή κακώς το σύστημα σου αφήνει αυτό το παραθυράκι! Μπορεί να έκανες λάθος βρε αδερφέ και μετά που τα μέτρησες καλύτερα βρήκες ότι ήταν παραπάνω. Φυσικά αφού πληρωθεί το παράβολο και προχωρήσεις τη δήλωση σε υπαγωγή θα πρέπει να διορθώσεις τα τετραγωνικά και να γίνει επανυπολογισμός των δόσεων ώστε στη δήλωση που θα του δώσεις προς χρήση να φαίνονται οι όλες οι αυθαιρεσίες. Επίσης υπ'όψιν, δεν ξέρω για ποιο λόγο είναι επιτακτική η τακτοποίηση αλλά αν επιθυμεί να προχωρήσει σε συμβόλαιο/άδεια λειτουργίας/διαγραφή προστίμων ή κάποια άλλη πράξη θα πρέπει να έχει εξοφληθεί το 30% οποτέ ότι και να κάνεις με το παράβολο τα ευρώ δεν θα τα γλιτώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2016 Με αυτο το νομοσχεδιο, τι απεγινε? Ποιος ειπαμε οτι ειναι ο υφυπουργος τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2016 Φάμελλος πλέον.Χημικός μηχανικός αν δεν κάνω λάθος.Ελπίζω να το δεί με λίγη ζεστασιά το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Θα έχουμε πάντως, κατά τη γνώμη μου, να ρίξουμε ακόμα περισσότερο γέλιο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 ο Σωκράτης εκ των yes men της τρόικας και των λόμπυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elounda Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 (edited) Τα αυθαίρετα δεν έχουν να κάνουν με τρο-ίκα.Πράσινο ταμείο μπαίνουν(?) και αν δεν υπάρχουν μέσα εκεί τα πρόστιμα τότε ο νόμος κρίνεται αντισυνταγματικός (λέω εγώ τώρα) Edited Δεκέμβριος 5 , 2016 by Elounda Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 και αν δεν υπάρχουν μέσα εκεί τα πρόστιμα τότε ο νόμος κρίνεται αντισυνταγματικός (λέω εγώ τώρα) axaxa καλό το προηγούμενο πράσινο ταμείο και το ΕΤΕΡΠΣ τι έγιναν? θυμάται κανείς? ... αν και δεν είπα γι αυτό τα περί Σ.Φ., απλώς από "εσωτερική" πληροφόρηση πρώην συντρόφων του Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 (edited) Τα αυθαίρετα δεν έχουν να κάνουν με τρο-ίκα.Πράσινο ταμείο μπαίνουν(?) και αν δεν υπάρχουν μέσα εκεί τα πρόστιμα τότε ο νόμος κρίνεται αντισυνταγματικός (λέω εγώ τώρα) σωστα λες δες αυτο απο τον κ. Χριστοφιλόπουλο http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%B1%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85 Edited Δεκέμβριος 5 , 2016 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα