Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νεοι δασικοι χαρτες


dimitris GM

Recommended Posts

Πάντως και το ηλεκτρονικό σύστημα στη φόρμα των αντιρρήσεων στις  "Δοκιμαστικές" αντιρρήσεις έχει προστεθεί  με κοκκινα γράμματα "ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ"   και δεν τις επιτρέπει να γίνουν  "Προσωρινές" 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

για την εξαγορα

βλεπεις  εδω [8/8/17]

 

https://dasarxeio.com/2017_egkuklioi_apofaseis/

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

https://www.b2green.gr/el/post/50350/nea-paratasi-stous-dasikous-chartes-zitoun-14-vouleftes-tis-dimokratikis-symparataxis

φρεσκα νεα απο το μετωπο

Edited by pantsel
Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον ... Πραγματικά πως είναι δυνατόν σε μια περιοχή σαν την δική μου με ιδιοκτησίες μέχρι την κορυφή των βουνών και σε ποσοστό 95 % της γης να μπορούσαν σε ένα εξάμηνο να ενημερωθούν και να ασκήσουν τις αντιρρήσεις τους για την περιουσία τους Πχ εδώ μπορεί να το έχουν και δασικό (Σχίζαλη Κάβο ντόρο ) 

22049873_1905717769755811_20994535234016

 

Η περιοχή μου δεν ελευθερώθηκε με πολεμικές επιχειρήσεις που εδώ απέτυχαν αλλά με εργασία και με ιδρώτα από τον κόπο της εργασίας . Τα πάντα αγοράστηκαν από τους Τούρκους Υπάρχουν ελάχιστα δημόσια  , όλα ιδιωτικά 

 

Αυτό το συναντάμε παντού στην περιοχή μου αλώνια , καλύβια , πεζούλες μέχρι την κορυφή των βουνών Τι θα κάνουν τώρα αυτοί δεν θα μπορούν να τα μεταβιβάσουν στα παιδιά τους να συνεχίσουν την δραστηριότητα όσοι έμειναν ακόμα σαν ακρίτες να κρατούν Θερμοπύλες παράγοντας όταν άλλοι πίνουν τον καφέ τους   στην Αθήνα με εργασίες του αέρα ? 

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Επί εμπροθεσμων ενστασεων:

Προθεσμια για καταβολη  του αναλογούντος ειδικού τέλους  μέχρι και την Πέμπτη 28.09.201

 

 

Δασικοί χάρτες: Καταβολή ειδικού τέλους για αντιρρήσεις που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα

  Ειδικό Τέλος άσκησης αντιρρήσεων, Υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες.

Με δεδομένο ότι η εφαρμογή υποβολής αντιρρήσεων έκλεισε το βράδυ της 25.09.2017, και προκειμένου να παρασχεθεί η δυνατότητα οριστικοποίησης αντιρρήσεων που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα τη συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν ήταν δυνατή η καταβολή του αναλογούντος ειδικού τέλους, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενημέρωσε τις δασικές υπηρεσίες ότι κατόπιν συνεννόησης με την ΕΚΧΑ Α.Ε., θα είναι δυνατή η οριστικοποίηση αντιρρήσεων οι οποίες υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα, εφόσον η καταβολή του αναλογούντος ειδικού τέλους θα πραγματοποιηθεί μέχρι και την Πέμπτη 28.09.2017.

 

https://dasarxeio.com/2017/09/27/138-10/

.

Edited by dimitris GM
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Εγώ για το ΑΔ δεν έκανα αίτηση , αφού σήμερα η αυτοψία θα διαπιστώσει το Δ . Από την άλλη όταν χαρίζουν με λίγα λεφτά τα ΔΑ , που πάσχει και συνταγματικά , πόσο λογικό είναι να σταθεί δικαστικά ένα ΑΔ . Θεωρώ λοιπόν ότι ο κύριος στόχος ήταν να μαζέψουν τα παράβολα ...

 

Επί της ουσίας θα έχουμε συνέχεια . Προφανώς πάλι με στόχο τον ίδιο . Μπορεί να πουν και στα ΑΔ , φέρε κάτι και εσύ και καθάρισες ... 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ας είναι δασωμένο σήμερα, με την προβλεπόμενη διαδικασία - εφόσον η αντίρρηση γινόταν δεκτή - μπορούσες να το αποχαρακτηρίσεις και να πάρεις άδεια υλοτομίας. Με 100.000+ αιτήσεις το πιο πιθανό είναι να εγκριθούν οι περισσότερες με συνοπτικές διαδικασίες. Άλλωστε το δασικό ισοζύγιο λέγεται ότι είναι υπέρ των δασών. Το δικό μου ΑΔ είναι το μέσα (φωτό από google maps). Πιο δασωμένο δεν γίνεται κι όμως υπέβαλα αντίρρηση.

post-96706-0-88330500-1506606678_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Παράταση προθεσμίας πληρωμής παραβόλου για τους δασικούς χάρτες

 

Κατόπιν πολλών αιτημάτων πολιτών που υπέβαλαν εμπρόθεσμα την αντίρρησή τους ηλεκτρονικά έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2017, αλλά δεν πρόλαβαν να πληρώσουν το παράβολο, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως ανακοίνωσε, δίνει τη δυνατότητα πληρωμής του παραβόλου έως και το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2017.

 

Όπως υπογραμμίζεται, σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο πολίτης θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι η αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής στο σημείο υποστήριξης της ανάρτησης δασικού χάρτη θα γίνει έως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου), όπως ορίζει ο νόμος 3889/2010, διαφορετικά η αντίρρηση δεν θα γίνεται δεκτή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.