Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
30 minutes ago, Irini said:

Εμάς εδώ οι παραδοσιακοί οικισμοί χωρίζονται σε αυτούς που τους  ελέγχει επιτροπή που συγκροτείται από την Αρχαιολογία και σε επιτροπή του ΣΑ.

Ο εν λόγω οικισμός που είναι υψηλής πολιτιστικής αξίας ελέγχεται από την επιτροπή της αρχαιολογίας.

Αν ως οικισμός που είναι υψηλής πολιτιστικής αξίας και ελέγχεται από αρχαιολογία όπως γράφεις , μάλλον έχει χαρακτηρισθεί ως τέτοιος από το ΥΠΠΟ και δεν εμπίπτεις στο 2 .

Δημοσιεύτηκε (edited)
1 ώρα πριν, venezia said:

Αν ως οικισμός που είναι υψηλής πολιτιστικής αξίας και ελέγχεται από αρχαιολογία όπως γράφεις , μάλλον έχει χαρακτηρισθεί ως τέτοιος από το ΥΠΠΟ και δεν εμπίπτεις στο 2 .

Ναι, αλλά δεν είμαι και σε καμία από τις περιπτώσεις 9α ή 9β του άρθρου 116.

Είμαι απλα παραδοσιακός οικισμός και μόνο.. Με κατοίκους < 2000...

Edited by Irini
Δημοσιεύτηκε (edited)
31 minutes ago, Irini said:

Είμαι απλα παραδοσιακός οικισμός και μόνο.. Με κατοίκους < 2000...

Δε γράφεις αν οι κατασκευές σου είναι πριν ή μετά την κήρυξη του παραδοσιακού και αν υπερβαίνεις το 40%.

Edited by venezia
Προσθήκη κειμένου
Δημοσιεύτηκε

Ο οικισμός κηρύχτηκε παραδοσιακός το 1995.

Εγώ έχω 166 τ.μ. περίπου πριν το 1975 (κατηγορία 1) και 40 τ.μ. περίπου πριν το 2001 (κατηγορία 5)

Δημοσιεύτηκε
21 minutes ago, Irini said:

Ο οικισμός κηρύχτηκε παραδοσιακός το 1995.

Εγώ έχω 166 τ.μ. περίπου πριν το 1975 (κατηγορία 1) και 40 τ.μ. περίπου πριν το 2001 (κατηγορία 5)

Με  το 40%...?

Δημοσιεύτηκε

Πολυ ωραιααααααα...
Υπεβαλα για ΣΑ και απορριφθηκε η αιτηση μου γιατι λέει το ΣΑ δεν ειναι αρμοδιο για θεματα αυθαιρετων εργασιων σε παραδοσιακους οικισμους.. Αρμοδια ειναι η επιτροπη του άρθρου 116.

Φφφφφφφ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.