Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , Να πω την αλήθεια και εγώ αυτό σκεφτόμουν απλά ήλπιζα να υπήρχε κάτι που θα μου επέτρεπε να το αποφύγω μιας και η σύσταση έγινε αφού είχε κτιστεί το διώροφο,  αλλά να μου πεις και στις πολυκατοικίες με τις οριζόντιες όπως ανέφερες ,πολλές φορές  τα διαμερίσματα παίρνουν λιγότερα χιλιοστά από αυτά που τους αναλογούν στον Σ.Δ.   αφού μέρος των χιλιοστών πάνε σε αποθήκες και υπόγεια γκαράζ κτλπ , η λογική του παράλογου αυτός ο νομός .

Edited by sirkos81
  • Απαντήσεις 391
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Μόλις μου φέρανε υστέρα από 2 μήνες που τους έπρηζα το τοπογραφικό της σύστασης

και τώρα δε ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάω  . Όπως βλέπετε το κτίριο της κάθετου Β μπαίνει για 20-25 εκ στην καθετή Α καθώς και ο εξώστης του ορόφου Α του κτιρίου της κάθετου Β είναι ΟΛΟ ΜΕΣΑ στην καθετή Α .

Εγώ έχω δικαίωμα να τακτοποιήσω ότι βρίσκεται μέσα στην καθετή του πελάτη μου κάνοντας μνεία για το αμαρτωλό τμήμα  και να προχωρήσω την διαδικασία της υπαγωγής ? Σε αυτή την περίπτωση είναι εφικτό να βγει βεβαίωση σύνδεσης με τα δίκτυα για πάρει αυτόνομο ρολόι το διαμέρισμα του ισογείου  η πάμε για ακύρωση της σύστασης κάθετων  και συνολική τακτοποίηση όλων των αυθαιρεσιών όλου του οικοπέδου και μετα δημιουργία νέας σύστασης ? Η μπορεί να γίνει μονομερής τροποποίηση της συστασης καθώς η αυθαιρεσία αυτη υπάρχει απο την κατασκευή του κτιρίου ; 

Ξέρει κάνεις αν η ακύρωση σύστασης χρειάζεται ΗΤΚ ?

image.thumb.jpeg.00a7607a0e8e1fcb9421b8052a0df824.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.