Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ναι βάζουμε και Υπέρβαση Δόμησης κ.λπ. και βρίσκουμε τον συντελεστή συγκρίνοντας τα χιλιοστά που έχει ο συγκεκριμένος χώρος με τα αναλογούντα από τα συνολικά του ΣΔ του γεωτεμαχίου.

  • Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι.

Σε ισόγεια κατοικία με αυτοτελές υπόγειο, επι καθέτου, οπου δεν υπάρχει υπόλοιπο δόμησης, με οικοδομική άδεια το 1985, κλήθηκα να τακτοποιήσω την αυθαίρετη αλλαγή χρήσης του υπογείου (40 τ.μ.), το οποίο έχει γίνει κατοικία. Απο την αυτοψία εντοπίζω υπέρβαση  5 τ.μ. Επίσης, το ύψος εσωτερικά κατα αναντισχοιχία με την άδεια και τον νοκ είναι 1.80 μ.  Η οροφή βρίσκεται  1,00 μ. ψηλότερα από την οριστική στάθμη του εδάφους κατα αναντιστοιχία με την τομή της άδειας που βλέπω οτι ειναι 1.50. Το οικόπεδο είναι εντός οικισμού και έχει γίνει σύσταση οπου ισόγειο και υπόγειο ανήκουνσε διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Θα μπορούσα να βάλω ενα φ.κ. αλλαγή χρήσης κατηγορία τέσσερα με το συνολικό εμβαδόν ; Την διαφορά στο εσωτερικό ύψος πως να την αντιμετωπίσω, ειναι κατηγορία 3; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.