ANDRKOR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2018 Ευχαριστώ Largy για την ταχύτατη ανταπόκριση. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaralas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Καλησπερα, αυθαιρετο υπογειο που δεν υπηρχε στην οικοδομικη αδεια εντος περιγραμματος με χρηση λεβητοστασιου παει με αναλυτικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Η γνώμη μου είναι ότι πάει με υπέρβαση δόμησης και μειωτικό συντελεστή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaralas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Αυτη ηταν η αρχικη μου προσεγγιση απλα μετα σκεφτηκα οτι δεν μετραει στον συντελεστη το υπογειο. Να υποθεσω δεν εχει βγει καμια διευκρινηση για το συγκεκριμενο θεμα ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 (edited) Δεν έχει σημασία που δεν μετράει στο σδ το υπόγειο, δεν βγάζεις αδεια. Υπόγεια εκτός αδείας ΥΔ με μειωτικό. - Επίσης, ποτέ κλειστοί χώροι δεν πηγαίνουν με αναλυτικό. Edited Ιούνιος 15 , 2018 by Largy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaralas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2018 Δεν διαφωνω, στην αρχη ετσι το σκεφτηκα απλα με προβληματισε αυτο με τον συντελεστη δομησης και το υπογειο. Ευχαριστώ για τις απαντησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iks Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 (edited) Συνάδελφοι, η κατηγορία 2 συνδυάζεται (στο ίδιο φύλλο καταγραφής) με Λοιπές παραβάσεις (εξώστες που κατασκευάστηκαν προ 83, μαζύ με το κτίριο, δηλ.αναλυτικός)?? Edited Ιούνιος 18 , 2018 by iks Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 (edited) Ναι. γιατί να μην συνδυάζεται. Αφού στο πετάει το 200ρι άμα τη βάλεις? Ερώτηση δική μου: Απόληξη κλιμακοστασίου με αναλυτικό κλασικά έτσι? Δεν έχω χάσει καμιά εγκύκλιο ΥΑ κλπ? Edited Ιούνιος 18 , 2018 by laxanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
iks Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 Eίμαι σε κατάσταση επεξεργασίας, και στο ίδιο φύλλο καταγραφής (κατηγορία 2) το υπολογίζει κανονικά το 200άρι του αναλυτικού. Ο φόβος μου είναι όταν κάνω υποβολή της δήλωσης μην μου βγάλει κανά περίεργο μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 Ε κανε υποβολή και αναλόγως πράττεις. Βεβαια, εκ πείρας, δεν εχει καμια διαφορα το να βάλεις ξέχωρα 1φκ με τις λοιπές απο το να βάλεις 1 λοιπή σε υπάρχον φκ με δηλωμένα τμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα