Μετάβαση στο περιεχόμενο

Scada Pro - Μοντελοποίηση, ανάλυση, διαστασιολόγηση


palex

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 674
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδιά, στα μεταλλικά του pro,έχουν ενεργοποιηθεί οι συγκολλητές διατομές;

-αν έχει και ψυχρές Ζ, c, (μόνο για ανάλυση) δεν τολμώ να ρωτήσω..

 

-έλεγχο δυσκαμψίας -μεταθετότητας (για φορτίσεις πλήν σεισμού) που είχε το παλιό, έχει;

Link to comment
Share on other sites

Αργει ακόμη η πραγματική αξιολόγηση.

Λίγο το είδα..ακομη δεν έχω εντοπισει καποιες βασικες λειτουργίες..

Δεν θελω λοιπον να το αδικήσω το προγραμμα προωρα..

Οι πρωτες βεβαια εντυπωσεις δεν ήταν και οι καλύτερες για να το θέσω ετσι, και ξεκιναμε από την παντελη ελλειψη manual που καθιστά και δυσκολη την αξιολόγηση καθότι θα πρεπέι να κανω εκαντονταδες δοκιμές μεχρι να καταλαβω τι πραγματικα κανει το καθε κουμπακι.

Οι κόμβοι εχουν όντως ποικιλία αλλα ειναι εμφανες οτι θελουν ακομη πολλη δουλεια αφου υπαρχουν κουμπια που λοιπουν τα εικονίδια και θεσεις που μπαινουν τα σκαριφήματα κενες, και επιλογές ανενεργές.

το 3Δ των κόμβων δουλευει αλλα αν έχεις πχ εξαγωνική κατοψή και τρεχουν μελη υπο οριζοντια γωνία στον κόμβο τρελένεται.

Επίσης στον ελεγχό εδρασης υποστυλώματος δεν εμφανιζόταν σκαρίφημα με αποστασεις αγκυρίων κτλ,επίσης ο νευρωσεις δεν εμφανίζονται πουθενα, ουτε επίσης η άρθρωση στύλου με γωνικακα κτλ...Επίσης το μήκος λυγισμου δεν δίνεται πια γραφικά όπως παλία;;; δεν βρήκα κατι πρεπει να πληκτρολογείς τα μήκη του καθε μέλους ή ομαδας;

Και το σημαντικότερο πρόβλημα όλων κατα την γνωμη μου παραμενει παρα τις διαβεβαιώσεις για την βελτιώση, δεν δουλεύουν τα object snap παλι, 3-4 φορες για να περασεις ενα μέλος είναι δυνατον? θα είχα περάσει τέσσερεις φορείς στον ίδιο χρόνο, δεν ξερω τι θα γίνει αυτό το πρόβλημα είναι απελπισία για τα μεταλλικά!!

Κατατμηση ρε παιδία σε δύο μέλη δεν γινεται?? από τρία και πανω μου την σπαει την δοκό, που στο καλό ρυθμίζεται αυτο?

Σιγά σιγα θα αρχίσω να δοκιμάζω διαφορα θα τους πέρνω και τηλ αφου δεν δίνουν και manual και θέλουν να τα λένε με τον καθένα μας προσωπικά...και βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Προχθές το έλαβα.Το μόνο που πρόλαβα να δω είναι το video όπου η εισαγωγή ενός φορέα με επαναλαμβανόμενα πλαίσια είναι πραγματικά,εντυπωσιακά γρήγορη.Οσον αφορά το manual μου είπαν ότι

είναι υπό συγγραφή.Αυτά προς το παρόν.Μου άρεσε αρκετά και το 3Δ.

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφοι το πήρα κι εγώ, αλλά δε το χω δει σε βάθος ακόμα κι ένα λόγος είναι το manual ...πάντως θυμάμαι ότι στο φυλλάδιο της προσφοράς έλεγε ότι γινεται αυτόματη γένεση συνδυασμών φορτίσεων με μόνιμα, κινητά, χιόνι, άνεμο σύμφωνα με EC1 κάτι το οποίο δεν υπάρχει...το χει παρατηρήσει κανείς? κάτι ακόμα έχει κανείς το καινούργιο interface του προγράμματος?

 

@ΣτέφανεΒ για συγκολλητές από ότι είδα δεν έχει ακόμη...για τους ελέγχους που λες δε το χω ψάξει ακόμα...

Link to comment
Share on other sites

Επρεπε να το έιχαμε τυπώσει αυτό το φυλλάδιο!!

Περιεγραφε με τροπο που να δημιουργει προδοκίες την κλασική γεννήτρια τους:

αυτόματη παραγωγή, από γεννήτρια συνδυασμών, για ανμεο χιονι κτλ...!

Αυτό με το manula ειναι πολύ βασικο.. γιατι να χασουμε τόσες μέρες να παταμε κουμπακια που γραφουν button6 ???

Θα βγάλουν σε λίγο cd ε μαθήματα, αναμένουμε!

Το νέο interface θα το δώσουν και αυτό σε λίγο...Ελπίζω να δουλέυουν τα object snap γιατι πραγματικά μou την δινει!

"Μου την δίνουν τα object snap!!!!!!"

Link to comment
Share on other sites

είμαι 100% σίγουρος ότι διαφημίζαν τη γεννήτρια συνδυασμών και σε τηλέφωνημα μου αν υπάρχουν default συνδυασμοί με χιόνι κι άνεμο μου είπαν όχι...δε το συνέχισα βέβαια γιατί δεν ήθελα να μαλώσω, αλλά προσπαθώ τελευταία να μάθω όσο γίνεται καλύτερα το πρόγραμμα κι έχω απελπιστεί γιατί όλο και κάτι δε θα λειτουργεί με τη πρώτη, το manual ακόμα και στο σκυρόδεμα δεν είναι πλήρης και να μου πεις υπάρχει η υποστήριξη...έχω βαρεθεί να τηλεφωνώ να λύνω κάποια θέματα κι αμέσως να προκύπτουν άλλα...

αυτό με τα μαθήματα στα μεταλλικά το υποθέτεις εσύ ή στο είπαν από υποστήριξη?

Link to comment
Share on other sites

Mου το είπαν στην υποστηριξη αυτο.

Τα αρχεια τον συνδυασμων θα πρεπει να τα φτιαξουμε μαλλον εδω και να τα διακινήσουμε μεταξυ μας και να τα τσεκαρουμε.

Ηδη μου είχαν στείλει ενα προτυπο αρχειο το οποιο δουλευει σωστα αλλα δεν με καλυπτει πληρως σε καποια πραγματα και επιπλεον ειναι στημενο με τροπο οχι και τοσο βολικο αμα θες σου το στελνω.

Εφτιαξα και ενα δικο μου ειδικα για τα σιλο που δουλευα και το ίδιο θα κανω και στην επομενη μελετη μεταλλικου που θα εχω, η οποια χρονικά προβλεπεται για Σεπτεμβρη και μεχρι τοτε θα πρεπει να εχω λυσει ολα τα τυχον θεματα που παρουσιαζονται στο μεταλλικο module.

Ευτυχως που εχουμε και αυτο το site θα έλεγα!

Link to comment
Share on other sites

στείλτο μου αν μπορείς(θα σου στείλο email)...είχα ξεκινήσει παλιότερα πριν βγει το μεταλλικό module να κάνω να φτιάξω συνδυασμούς για μεταλλικα με μόνιμα, κινητά, χιόνι, άνεμο στις 4 δ/νσεις, ατέλειες, υδροστατική πίεση, ωθήσεις γαιών, αλλά στη πορεία έφτασα τις 50 εξισώσεις και δε δεχόταν άλλες το πρόγραμμα...μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι μέχρι 50 έχει γιατί πίστευαν ότι θα έφταναν και δε μπορούν να το αλλάξουν γιατί θα χαλούσε τις παλιές μελέτες όλων των χρηστών και ότι μπορούσα να βάζω ένα ένα το κάθε συνδυασμό χειροκίνητα στη μάσκα δίπλα από τους συνδυασμούς...απελπίστικα γιατί είχα πάρα πολλούς συνδυασμούς(είχα φτάσει 150 και ήθελα πάνω από 200 σίγουρα...)...κάποιους από αυτούς τους συνδυασμούς τους είχα βρει από ένα παράδειγμα του προγράμμματος ''Leonardo Da Vinci'' για εξοικίωση των μηχανικών με τον EC3...ήταν σε πρώτη φάση αυτοί που έπρεπε(αν δε τους έχεις υπόψιν σου στέλνω το παράδειγμα)...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.