ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε October 9, 2025 at 02:57 μμ Δημοσιεύτηκε October 9, 2025 at 02:57 μμ Συμφωνούμε σε όλα! Με τη νίκη η ομάδα μας!
tetris Δημοσιεύτηκε October 9, 2025 at 03:24 μμ Δημοσιεύτηκε October 9, 2025 at 03:24 μμ On 9/10/2025 at 3:04 ΜΜ, nik said: Δεν θέλω να είμαι επιβλέπων στην στατική μελέτη. Κακώς. Το ότι τα συνεργεία "κάνουν ό,τι θέλουν" ή ότι οι ιδιοκτήτες "δεν μας ακούνε" δεν είναι λόγος να αποφεύγουμε να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με ευσυνειδησία. Αν αφήνουμε τον κάθε άσχετο (ιδιοκτήτη ή μαστορα) να κάνει ό,τι θέλει, δεν είμαστε άξιοι να λεγόμαστε μηχανικοί. Και, δυστυχώς, αυτός είναι ένας από τους λόγους (ίσως ο κυριότερος) που έχουμε περιπέσει σε ανυποληψία. Το έχω γράψει κι αλλού: Στη 40+χρονη εργασία μου, ποτέ δεν άφησα μάστορα ή ιδιοκτήτη να μου επιβάλλει τους όρους του. Απέκτησα τη φήμη του "ακαμπτου" και "δύστροπου" κι έχασα κάμποσες δουλειές. Αλλά αυτό που μετράει ήταν ότι αυτή η "φήμη" εξακολουθεί (ακόμη και τώρα που έχω παροπλιστεί) να αποτελεί εύσημο για μένα, συν το ότι μου έφερε και κάποιες δουλειές...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα