steve100 22 Posted January 29 Share Posted January 29 Για πολυκατοικία τύπου Α που αποτελείται από δύο οροφοδιαμερίσματα με εξωτερικό κλιμακοστάσιο ως το δώμα. Δεν θα γίνουν παρεμβάσεις σε κοινόχρηστα Βγήκε ΑΦΜ διαχείρησης. Απαιτείται και λογαριασμός ΔΕΗ κοινοχρήστων; Αν ναι πως ταυτοποιείται στο σύστημα; Link to post Share on other sites
nick_61 423 Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) 29 λεπτά πριν, steve100 said: Για πολυκατοικία τύπου Α που αποτελείται από δύο οροφοδιαμερίσματα με εξωτερικό κλιμακοστάσιο ως το δώμα. Δεν θα γίνουν παρεμβάσεις σε κοινόχρηστα Βγήκε ΑΦΜ διαχείρησης. Απαιτείται και λογαριασμός ΔΕΗ κοινοχρήστων; Αν ναι πως ταυτοποιείται στο σύστημα; Σε αιτήσεις πολυκατοικίας τύπου Α είναι υποχρεωτικές οι κοινόχρηστες παρεμβάσεις (παρ.2.3.1. οδηγού) Δεν απαιτείται λογαριασμός ρεύματος κοινοχρήστων για τύπου Α, μόνο για τύπου Β (παράρτημα Ι-Β οδηγού) Edited January 29 by nick_61 Link to post Share on other sites
katrmp 395 Posted January 29 Share Posted January 29 1 ώρα πριν, nick_61 said: Δεν απαιτείται λογαριασμός ρεύματος κοινοχρήστων για τύπου Α, μόνο για τύπου Β (παράρτημα Ι-Β οδηγού) Μην το λέτε. Δυστυχώς 1 Link to post Share on other sites
nick_61 423 Posted January 30 Share Posted January 30 11 ώρες πριν, katrmp said: Μην το λέτε. Δυστυχώς Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ; 🙄 Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι-B Δικαιολογητικά Υποβολής Αίτησης Πολυκατοικίας – Τύπου Α & Β αναφέρει : 5. Ειδικά για τις πολυκατοικίες τύπου Β, φωτοαντίγραφο λογαριασμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος κοινοχρήστων. Δεν αναφέρει τίποτα για τις τύπου Α. Επίσης και στο ΕΚΟ ΙΙ στο οποίο οι αιτήσεις ήταν μόνο τύπου Α δεν ζητούσε στα δικαιολογητικά λογαριασμό ρεύματος κοινοχρήστων. Link to post Share on other sites
katrmp 395 Posted January 30 Share Posted January 30 Δυστυχώς θα τον ζητά το π.σ εύχομαι να μην το ζητήσουν και ως δικαιολογητικό. Αλλά αυτό δεν μπορείς να το ρισκάρεις εύκολα Link to post Share on other sites
engant 17 Posted January 30 Share Posted January 30 Συνάδελφοι δεν έχω αντιληφθεί εάν ο κάθε ιδιοκτήτης θα πρέπει να καταγράψει και πρόταση παρεμβάσεων (παρ 6.24 σελ 43) δικές του και κοινόχρηστες που του αναλογούν ή απλά όταν τις καταχωρήσει ο εκπρόσωπος απλά θα εμφανιστούν για να λάβει γνώση(φαντάζομαι αυτό είναι...) Link to post Share on other sites
lloyd 31 Posted January 30 Share Posted January 30 To Εγχειρίδιο για τις ΤΥΠΟΥ Α πολυκατοικίες στη σελ. 33 έχει να συμπληρώσουμε το πεδίο: "Αριθμός Μετρητή Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας Κοινοχρήστων Χώρων". Θα μας τρελάνουν αυτοί... Link to post Share on other sites
gsaraf 83 Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) Έχω να περάσω 2 πολυκατοικίες τύπου Α. Έχω εκδώσει ΠΕΑ κ΄ έχω πληρωθεί. Και οι 2 δεν έχουν κοινόχρηστο μετρητή ηλ. ρεύματος. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά που αντιμετωπίζουμε!!!😡 Ποιος θα μας προστατεύσει από αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους; Σημ.: μέχρι κ' τις διευκρινίσεις που δόθηκαν προχθές, είχα να περάσω κ' 1 τύπου Β. Μετά τις διευκρινίσεις, ο πελάτης την ακύρωσε συνολικά (με το δίκιο του) γιατί έχει υποβάλει αίτηση ως μεμονωμένο διαμέρισμα... Ευτυχώς, σε αυτήν είχα κάνει τη μισή δουλειά... Edited January 30 by gsaraf Link to post Share on other sites
katrmp 395 Posted January 30 Share Posted January 30 Και τι έχεις πρόβλημα ? Με τη ΔΕΗ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts