Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γήπεδο ΠΑΟ - Ανάπλαση & Βωβός


zavi@tee.gr

Recommended Posts

Θα ήξερες πιθανότατα ότι και έλεγχος των τίτλων περιορίζεται στην 20ετία καθότι μετά υπάρχει χρησικτησία .

 

Βέβαια η χρησικτησία δεν ισχύει γιά καταπατημένα του δημοσίου , αλλά εδώ έχουμε παραχώρηση και όχι μόνο γιά ποδοσφαιρικό τμήμα .

 

Ας μας το εξηγήσουν οι τοπογράφοι καλύτερα το νομικό καθεστώς και όχι οι τοπογαύροι η άλλοι γαύροι :P

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η "περιβόλα" είναι άλλη μια πονεμένη υπόθεση στην πράσινη ιστορία, μην το ψάχνεις . . .

Κι εμάς μας παραχώρησε ο Βαγγελάκης για 99 χρόνια το Καραϊσκάκη αλλά το γήπεδο το έφτιαξε με δικά του χρήματα η προηγούμενη Προεδράρα χωρίς να κλαίγεται για δανεικά και αυξήσεις πολυμετοχικού . . . άσε που τα προηγούμενα χρόνια πλήρωνε κανονικότατα ο Θρύλος παχυλό ενοίκιο στην Ε.Ο.Α.

Link to comment
Share on other sites

Καλά αυτά σας τα λέει ο γερούλης στην θύρα 7 γιά να κοιμάστε τα βράδυα και να μην ξεσκεπάζεστε .:rolleyes:

 

Ακου με δικά του λεφτά ο επίσημος προμηθευτής .

Το κακό είναι ότι δεν ήταν μόνο δικά σου λεφτά και των άλλων γάβρων αλλά και δικά μας βαζελικά λεφτά που τα δίναμε μέσω των φόρων :confused:

 

Ακου περιβόλα . Ενώ εσάς το ποδηλατοδρόμιο έγινε γήπεδο .

 

Τέλος πάντων δεν θέλω να τσακώνομαι γιά συμφέροντα άλλων συναδέλφων επιχειρηματιών 8-) , αλλά έθεσα το θέμα του συνδυασμού ρόστερ και εσόδων από του χρόνου .

Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον εμείς έχουμε γήπεδο εδώ και 7 χρόνια και ο Θρύλος έκανε και χιλιάδες ενεργά μέλη, ενώ εσείς από το "Τζίγκερ πούλα" τώρα παρακαλάτε πάλι, από γήπεδο έτοιμο το 2008 ούτε για 5Χ5 και δυστυχώς και με την κυρά Βίσση μέσα μπήκατε. Είναι να γελάει κανείς που λέει και ο πρασινοσυρίγος.

Link to comment
Share on other sites

Εμείς δεν είμαστε το κράτος φίλε μου , αλλά ο διχασμός αφορά τους πιτσιρικάδες κυρίως που έχουν γαυροποιηθεί τελευταία και χρειάζονται ιδεολογική αναμόρφωση .

Link to comment
Share on other sites

οπως μου ειπε εχθες ενας φιλος που δεν εχει σχεση με ομαδες κλπ, "ολοι οι ελληνες ειναι γαβροι" - οποιος καταλαβε καταλαβε.

Link to comment
Share on other sites

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αφού μάθαμε ότι το κέντρο είναι υποβαθμισμένο (αναβάθμιση/υποβάθμιση παίρνουν θέση πλέον στο "πάνθεον" των λέξεων μαζί με "θα κάνουμε, μαχαίρι στο κόκκαλο, ΕΔΕ, οι ενοχοι θα βρεθούν"), προτείνω να γίνει το γήπεδο της πανάθας στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια :P Λίγο να "φάμε" μερικά κτίρια από εδώ, λίγο από εκεί, θα το χωρέσουμε! Θα πετύχουμε και την πολυπόθητη αναβάθμιση...οι παίχτες θα βγαίνουν στο κέντρο του γηπέδου με το Μετρό. Φυσικά για να διατηρήσουμε την παράδοση του χώρου, το χόρτο του γηπέδου θα είναι ..ειδικό χόρτο :roll:

Link to comment
Share on other sites

Έτσι κι αλλιώς με τόσους παίκτες που θα φύγουν αρκεί ένα γηπεδάκι 5Χ5 γι΄αυτούς που θα μείνουν και μερικές καρέκλες πέριξ για τους τελευταίους οπαδούς

:lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.