Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέση στάθμευσης σε ακάλυπτο χώρο


ChristosAlexiou02

Recommended Posts

Και καθαρά για το πρακτικό της συζήτησης να αναφέρω ότι τώρα που μιλάμε τρέχουμε μια άδεια νομιμοποίησης γκαραζόπορτας με υπαίθρια θέση στάθμευσης που κατασκευάστηκαν αυθαίρετα μετά τις 28.7.2011 και έγινε καταγγελία ...

Σε καμία περίπτωση δεν δεχόταν η πολεοδομία ότι θα μπορούσε να είναι νόμιμη η κατασκευή γκαραζόπορτας χωρίς την έκδοση κανονικής οικοδομικής άδειας με συμβολαιογραφική πράξη δέσμευσης ΘΣ και συναίνεση όλων των συνιδιοκτητών. Εδώ να σημειώσω ότι το τρέξιμο που προκύπτει λόγω της παράνομης κατασκευής και της καταγγελίας, ανεβάζει το κόστος της νομιμοποίησης κατά πολύ σε σχέση με το να είχαν εκδόσει μια οικοδομική άδεια εξ' αρχής.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις γύρισα από ΥΔΟΜ. Μου είπε να βγάλω μια άδεια μερικής κατεδάφισης και εκεί να βάλω την Θ.Σ.  

ΥΓ Βέβαια επειδή θα τροποποιηθεί ένα άνοιγμα (πρόκειται για μονοκατοικία) μου είπε μετά να βγάλω μια μικρή κλίμακα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού θα βγεί η οικοδομική άδεια να μην μπει και το άνοιγμα εκεί. Αυτό, η αλήθεια ειναι, ότι δεν το έπιασα. Αν τα άλλα τα έκανα με έγκριση εργασιών (όπως νόμιζα) οκ μετα να βγει μικρή κλίμακα. Αλλά αφού θέλει αδεια μερικής κατεδάφισης, γιατι να μη βάλω εκεί το παράθυρο;;

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλημέρα συνάδελφοι! επανέρχομαι με ερώτημα για την ίδια υπόθεση. Τι διάσταση μπορεί να έχει μια καινούργια θέση στάθμευσης που θα φτιάξω εγώ στον ακάλυπτο μου? Θα ήθελα τη μικρότερη δυνατή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.