Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μάστερ τα πενταετή πτυχία των μηχανικών του ΕΜΠ


Michanikos.gr

Recommended Posts

Zavi ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή την μορφή ειρωνείας ……………….

 

Γιατί εμμέσως προσπαθείς να υπερασπισθείς ( πάση θυσία ) επαγγελματίες οι οποίοι δεν το αξίζουν και χρησιμοποιούν ως προκάλυψη τα πολιτικά ερείσματα που διαθέτει το τεε (ενώ ως μόνο κριτήριο θα έπρεπε να είναι οι σπουδές, και ο επαγγελματισμός του καθενός)

διαχρονικά σε όλες της κατά καιρούς εξουσίες και προπάντων στης αυταρχικές

Όπως

βασιλιάδες ( βλέπε Γεώργιος β΄ βασιλεύς των ελλήνων ) βασιλικά διατάγματα και αλλά τέτοια .

και τα καλόπαιδα της επταετίας… αποφασίζομεν και διατάζομεν….

 

(δεν κάνει κακό να διαβάζουμε και λίγο ιστορικά βιβλία για την εκπ/ση στην νεότερη Ελλάδα)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 298
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Φίλε ΔΕΝ σε ειρωνεύτηκα!!!!!

 

Πραγματικά μου άρεσαν αυτά που είπες κ την ώρα που τα διάβασα γέλασα!!

 

Δ-Ε-Ν-Κ-Α-Ν-Ω-Π-Λ-Α-Κ-Α!!!!!

 

Τώρα για το περιεχόμενο της δήλωσής σου,έχω να σχολιάσω ότι τα πράγματα εδώ κ πολλά χρόνια ήταν σε μία ισορροπία,που άλλους βόλευε κ άλλους όχι.Τώρα απ' ότι φαίνεται,αναγκαστικά θα πρέπει να βρεθεί νέα ισορροπία,που ΚΑΙ ΠΑΛΙ κάποιους θα βολεύει κ κάποιους όχι.Κ φαίνεται ότι αυτή τη φορά ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΕΙ......Εγώ έτσι το βλέπω,αλλά την ισορροπία των πραγμάτων δεν την αλλάζει ο κόσμος με το να φωνάζει,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ......(Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ).........τότε μόνο τον τσούζει κ αρχίζει να καταλαβαίνει.......γιατί ως γνωστόν τα Yunani πάσχουμε από ωχαδερφισμό από το DNA μας....κ όταν μας ξηλώνουν την τσέπη,μόνο τότε ανοίγουν τα μάτια.....μέχρι τότε,όλο κ κάποιον κώλο θα βρούμε να βάλουμε το μπαλάκι που βάζουν στο δικό μας.Κ πάντα την πληρώνει αυτός που βρίσκεται στην πιό κάτω θέση.....ε,λοιπόν,με αυτές τις μαλακίες περί MENG βλέπω αυτή την υπόθεση ως το εισητήριο των ΑΕΙ να κατέβουν στη βάση της πυραμίδας.Ο ίδιος ο @#$% ο Μουτζούρης πανηγυρίζει,ενώ δεν καταλαβαίνει ότι με τα κολλέγια ΑΥΤΟΣ είναι που μας βάζει το μπαλάκι=εισιτήριο εκεί που δεν πρέπει να το βάλει.Εϊναι τόσο τυφλός,που νομίζει ότι μας κάνει κ χάααααααρη,ότι είναι ο θεός,πετάει μία λεξούλα ''μάστερ'' κ άντε γεια-σαν τον Τάκη τον Τσουκαλά....κ μετά έρχεται η σφαλιάρα του Msc με 4 ετή φοίτηση στα κολλέγια......καλή φάση!

 

Γειά χαραντάν,3 λαλούν κ 2 χορεύουν κ πολλά άλλα λαικά άσματα......

Link to comment
Share on other sites

erling με διαβάζεις προσεκτικά?:lol:

 

Μα και βέβαια ο πρύτανης μας υποβαθμίζει κ μάλιστα επίσημα πλέον στα μάτια της Ε.Ε.

 

Γιατί μέχρι τώρα στην Ε.Ε. είχα δίπλωμα,κ τώρα έχω MENG....

 

Κ λέω:έστω 2 μαθητές λυκείου που γουστάρουν να μπουν στο δημόσιο ως μηχανικοί.O A,διαβάζει τον πάτο του από τα 13 του,γίνεται χοντρός,άσχημος,αντικοινωνικός κλεισμένος σε ένα δωμάτιο μέχρι τα 18 του.Στα 18 του-αν έχει καλώς-,μπαίνει στο Ε.Μ.Π.Σε 5 χρονάκια τελειώνει κ παίρνει Meng κ κάνει άλλο ένα χρόνο κ παίρνει Msc.Σϋνολο 6 χρονάκια.

 

Ο άλλος ο Β,ο πονηρίδης,από τα 13 του ξεσκίζεται στα πάρτυ,στη γυμναστική,κάνει σεξ στις τουαλέτες :lol:,διαβάζει με ανθρώπινους ρυθμούς,στα 18 του σκάει κ 50.000 κ στα 21 του έχει Bsc.Κάνει κ άλλον ένα χρονάκο Msc κ είναι κομπλέ.Σϋνολο 4 χρονάκια.

Άντε κ 6 μήνες ακόμα για αναγνώριση,σύνολο 4,5 χρονάκια.΄

 

Στον ΑΣΕΠ αυτοί οι 2 είναι απολύτως ίδιοι.Άρα,με αυτή τη μαλακωδέστατη απόφαση ο Μουτζούρης είτε α)με υποχρεώνει να κάνω άλλο ένα χρόνο σπουδές για Msc για να πιάσω τον ξένο,ή β)γουστάρει τον ξένο γιατί του τα σκάει.

 

Τον 1,5 χρόνο παραπάνω που κάνει ο Α για να πιάσει τα standards του Β,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΡΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ?Ε???????Θα ξηλωθείς μήπως εσύ από την τσέπη σου για 1500 μηχανικούς κάθε χρόνο να τους πληρώνεις χαμένους μισθούς κ αποθετικά κέρδη?Ή μήπως δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό?Άιντε βλήμα....κ εσύ κ οι όμοιοί σου.Ξέρουμε πολύ καλά κ εκ των έσω τί μπουμπούκια διοικούν το Ε.Μ.Π.Γι' αυτό κ τα σκάσαμε στα φροντιστήρια να τελειώσουμε μία ώρα αρχύτερα...............

 

Ευχαριστώ πολύ.

 

ΑΥΤΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

 

Συγγνώμη για τις εκφράσεις μου,αλλά πιστεύω ότι είναι ο ''χρωματισμός'' της άποψης,που δεν μπορεί να φανεί στον γραπτό λόγο αλλιώς.:lol:

 

edit:Μετά μας κοροιδευουν οι ΑΤΕΙ για το επίπεδο σπουδών μας.......Ε,μα κ βέβαια,άδικο έχουν όταν μας εκπροσωπούν τέτοια φρούτα?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί μονίμως το οποιοδήποτε θέμα πρέπει να γυρίζει σε κόντρα μεταξύ αποφοίτων ΑΕΙ-ΤΕΙ; Αδυνατώ να κατανόησω πραγματικά που εμπλέκεστε στην συγκεκριμένη ιστορία οι ΤΕ και γιατί διαμαρτύρεστε. Πήρε το ΕΜΠ την πρωτοβουλία να αλλάξει μια τυπική λεπτομέρεια προσπαθώντας να αποκαταστήσει το παράδοξο να αναγνωρίζεται σχεδόν παντού εκτός Έλλάδος, το δίπλωμά του σαν εμπεριέχον master εκτός από το (γελοίο) ελληνικό δημόσιο. Μπορεί να αποδειχθεί ανοησία, μπορεί να μην πετύχει ό,τι προσπαθεί, μπορεί και να αποκατασταθεί το θέμα όμως ανάλογα της τελικής υλοποίησης. Είναι εσωτερικό, δικό του θέμα τέλος πάντων, αυτό. Που είναι το πρόβλημα και που σας θίγει εσάς τους ΤΕ δε μπορώ να καταλάβω...

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν δεν είναι τυπική λεπτομέρεια. Έκανα ένα ερώτημα πριν, το επανέλαβα τόσες φορές που βαριέμαι να το ξαναγράψω, και δεν απάντησε κανείς. Αν είναι τυπική λεπτομέρεια απάντησε εσύ...

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.