Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Εντάξει, από εδώ και στο εξής, θα είμαι υπό την προστασία σου, αν μου την πουν οι μοντς! Δεν είναι λίγο πράγμα να γνωρίζεις τον "bog steel"... (Με πιάνεις!χαχα) Και για να είμαι οφ τόπικ, σε ωραίο μέρος το εξοχικό σου, αλλά, λίγο βαθιά εκεί η θάλασσα. Όσο για τον Κυπαρισσαίο φίλο, ένα θα του πω: Έλα Μάραθο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Καλά είσαι τεκτονέιτορ ! Όλη η Μεσσηνία μαζεύτηκε παχάμ, σιμπούρμπουλοι, συγκάρτζαλοι ! Κ εγώ βοιδοκοιλιά.Θα ρθούτε? Να φέρουτε κ αντηλλλλjιακό,μην σας κάψει ο ήλιος.Κ να προσέχουτε! Κ μετά μάραμ για καφεδάκι στους ''12 θεούς'' στην Πύλο!!! Messinian force!!!Από μαμά μεριά!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tectonator Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Messinian force!!!Από μαμά μεριά!!... Τώρα εξηγούνται όλα... Γενικότερα η Μεσσηνία έχει αναπτυχθεί κάπως τα τελευταία χρόνια.Τουριστικώς όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα... Στα μέρη μου πάντως οι Γερμανοί δεν έχουν αφήσει οικόπεδο μα οικόπεδο που να μην έχουν χτίσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Κοίτα,εγώ αράζω Πεταλλjίδι,eros beach,εκεί μένω άλλωστε.Γερμανοί ή όχι,ο τουρισμός μπορεί να μην είναι πολύς,αλλά είναι ποιοτικός....σε σύγκριση με Κέρκυρα απ' όπου επίσης κατάγομαι κ επίσης αράζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brutagon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Ρώμη και Μαδρίτη 10 μέρες τον αύγουστο **δεν είμαι large τύπος απλά στις 8 Αυγούστου παντρεύομαι ειδάλλως τα κουβαδάκια μου και σύβοτα-παξούς-πάργα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 **δεν είμαι large τύπος απλά στις 8 Αυγούστου παντρεύομαι Να ζήσετε! **ειδάλλως τα κουβαδάκια μου και σύβοτα-παξούς-πάργα Μια χαρά είναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brutagon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 thank you ilias... καλές διακοπές σε όλους όπου και όποτε πάνε...τις έχουμε ανάγκη φέτος περισσότερο από άλλες χρονιές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Έτσι είναι, άντε να δούμε όμως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Συνάδελφε brutagon welcome to the club!! Να ζήσετε! @zavi: Έχεις τίποτα για μας από Πύλο μέχρι Κυπαρρισία; Γιατί ψάχνω και είναι όλα κλεισμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis Bidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 off topic ... στις 8 Αυγούστου παντρεύομαι ... Υποθέτω ότι το σκέφτηκες καλά το θέμα και το αποφάσισες, γιατί σου μιλάω εκ πείρας, εκτός από το δίπλωμα πολιτικού μηχανικού, το M.Sc., το Μ.Ε.Κ., το Μ.Ε.Ε.Π., και διάφορα άλλα κ@@όχαρτα έχω και ένα που γράφει επάνω "ΔΙΑΖΥΓΙΟΝ". off topic τέλος on topic: Συκιά Κορινθίας τον Αύγουστο για 8 μέρες, με τις κόρες μου (3,5 χρονών και 17 μηνών) και την γυναίκα μου (2ος γάμος, το επανέλαβα το λάθος ). Έχω κι άλλη "άδεια" αλλά για οικονομικούς λόγους (σφίξαμε πολύ τα ζωνάρια φέτος παληκάρια) και επειδή τα παιδιά είναι "δύσκολα" (μικρή ηλικία, η μεγάλη ζηλεύει παθολογικά τη μικρή, κλπ.), στο υπόλοιπο αδείας θα κάνω επισκευές-μικροδουλειές στο σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα