Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή νομοθεσίας για ημιυπαίθριους


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 477
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι μόνο για 6 μήνες μιλάμε;;; Σιγά τα αυγά!! Και 2 μήνες από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Γιατί να δουλέψουμε άλλωστε είμαστε όλοι κάλα "βολεμένοι".

Link to comment
Share on other sites

ΝΤΡΟΠΗ Κ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ

 

Ενώ είχαμε ελπίδες για την κατάργηση του νόμου Σουφλιά από την νέα υπουργό μας ήρθε η κεραμίδα στο κεφάλι με την εγκύκλιο που έστειλε στις πολεοδομίες και αναφέρεται μόνο στην κατάργηση των διατάξεων που αφορούν τους ημιυπαιθροιους και όχι ολόκληρου του νόμου

Καλά δεν σκέπτεται τους μηχανικούς και τα συναφή επαγγέλματα ή την οικοδομική δραστηριότητα που θα σταματήσει για έξη μήνες.. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ντροπή. Ας ελπίσουμε να είναι ένα λάθος και να διορθωθεί με νέα εγκύκλιο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει τόσο ανεύθυνους συμβούλους και τόσο έξω από την πραγματικότητα. Το ΤΕΕ τι κάνει; αλλά και εκεί ανεπάγγελτοι μηχανικοί βρίσκονται

Δυο άδειες που ήταν να ξεκινήσω αναβλήθηκαν επ αόριστον.

Πρέπει να κάνουμε κάτι επειγόντως αντιδράστε όλοι !!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε ποιοί να αντιδράσουνε . Εδώ σκοτώνονται γιά την επωνυμία των μελών του φόρουμ.

 

Το τεε το ελέγχουν τα κομματόσκυλα και μόνο γιά τις μελέτες και τα δημόσια έργα νοιάζονται γιατί εκεί υπάρχουν οι προστάτες τους και οι καθοδηγητές τους .

 

Το τεε ξεσηκώθηκε γιά την τακτοποίηση των ΗΧ , γιατί ήθελε να κάνει αντιπολίτευση στον Σουφλιά , αλλά όλοι όσοι ασχολούνται με την οικοδομή υποφέρουν εδώ και 2 χρόνια και αυτό ήταν μιά λύση .

 

Τώρα παραπληροφορούν ότι το στε έβγαλε αντισυνταγματική την νομιμοποίηση . Μα δεν υπήρξε νομιμοποίηση , μείωση των προστίμων υπήρξε .

Καί ούτε εξαίρεση από την κατεδάφιση μιά και οι χώροι ήταν νόμιμα δομημένοι , εκτός του τζαμιού γιά τους ημιυπαίθριους .

Link to comment
Share on other sites

συναδελφοι εν τελει,μια νεα αιτηση για οικοδομικη αδεια ανεγερσεως η οποια θα υποβληθει τωρα,με τους παλιους κανονες περι υπογειου και Η/Χ-εξωστων πηγαινει?

Link to comment
Share on other sites

sundance αφού πάγωσαν μόνο οι ρυθμίσεις για την τακτοποίηση και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις συνεχίζουν να ισχύουν, θα πας με το 15% και 80εκ :(

Link to comment
Share on other sites

http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=762

1.3.- Με την παρ. 2 του άρθρου 41 ορίζεταιότι προκειμένου ο υπόγειος χώρος να μην προσμετράται στον συντελεστή δόμησης του οικοπέδου, η οροφή του υπογείου σε κανένα σημείο από την οριστική στάθμη του πέριξ εδάφους δεν υπερβαίνειτο 0,80 μ. αντί του 1,50 μ., που ίσχυε με την παρ. 1Ββ του άρθρου 7 του Ν. 1577/85 (ΓΟΚ).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.