Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλημέρα, επειδή μόλις μίλησα με το helpdesk της Η.Τ.Κ. ήθελα να το γράψω στο παρόν topic...μου επιβεβαίωσαν αυτό που ήδη έχουν πει πολλοί στο φόρουμ: ότι όταν έχει εκδοθεί άδεια κατεδάφισης ΑΛΛA δεν έχει κατεδαφιστεί το κτίριο τότε κάνεις την Η.Τ.Κ. δηλώνοντας κανονικά τις επιφάνειες με τις πράξεις που αντιστοιχούν δηλ. Ο.Α. ή τακτοποίηση. Την άδεια κατεδάφισης μου είπαν δεν την βάζεις στις πράξεις αλλά την αναφέρεις στην τεχνική περιγραφή. Προφανώς ανεβάζεις και ότι άλλο απαιτείται, πχ ΠΕΑ. 

ανοίχτηκε νέο θέμα. Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Posted

Λογικό το βρίσκω καθώς την στιγμή σύνταξης της ΗΤΚ το κτίριο υφίσταται και ουδείς είναι σίγουρος αν θα κατεδαφιστεί. 

• Thanks 1
  • 11 months later...
Posted

Όταν πλέον κατεδαφιστεί το κτίριο, τροποποιούμε την ιδιοκτησία, ενημερώνουμε τις διοικητικές πράξεις με τα σχέδια της κατεδάφισης, την πράξη κτλ. και πλέον αλλάζουμε και τον χαρακτηρισμό της ιδιοκτησίας σε αδόμητο οικοπεδο?

• Upvote 1
Posted (edited)

Πολύ σωστά μου ακούγονται αλλά αμφιβάλλω  αν γίνεται να δηλώνεις αδόμητο (δηλαδή κτίσμα 0) και συγχρόνως να υποβάλλεις σχέδια κλπ.

Το δοκίμασες??

Edited by ΚΑΝΑ
Posted (edited)

Τροποποιώ την υφιστάμενη ιδιοκτησία, βάζω την πράξη κατεδάφισης,άλλωστε ισχύει πάντα η τελευταία άδεια/ πράξη έτσι δεν είναι??

Κάποιος θα δει ότι η συγκεκριμένη ιδιοκτησια με Η.Τ -νο 3 π.χ. χτίστηκε με τάδε άδεια, γκρεμίστηκε με τάδε άδεια.

Τα σχέδια θα είναι της κατεδάφισης κτλ. Δεν ξέρω αν πρέπει να πειράξω το οικόπεδο ή απλά μόνο την ιδιοκτησία

Edited by maranti
Posted

παρατήρησα ότι στις οδηγίες ΤΕΕ δηλ εδώ

tee.JPG.6a557d86e18e9c990def3ecae2f37995.JPG

δεν υπάρχει η επιλογή Υλοποιημένη (όχι-ναι-ημιτελής) η οποία προστέθηκε αργότερα - Οπότε  το παραπάνω θέμα αν δεν λύνεται με την ΝΑΙ-ΟΧΙ τότε θεωρητικά θα χρειάζονται: 1 Η.Τ.Κ (κατά Roukat) και 2 τροποποιητικές 

image.png.6bc8d09b8119c7b0e15f69b7f6a599ae.png