Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενίσχυση για αγορά εξοπλισμού - ζητήματα που ΔΕΝ αφορούν προϋποθέσεις εισαγωγής


Recommended Posts

ΔΕν μπορεις να ζητησεις 2 κομματια (pc και laptop) εαν εισαι μονο ενα ατομο στην εργασια σου.

 

συμφωνα με τον "ενημερωτικο οδηγο" στο Δεν ειναι επιλέξιμες οι ακολουθες δαπάνες: Δαπάνες για εξοπλισμό που δεν συνάδουν με τις θέσεις εργασίας που εχει δηλωσει ο ελ.επαγ. στο εντυπο υποβολης.

Δηλ: οχι 3 υπολογιστες οταν εχει δηλωσει 1 ετησια μοναδα εργασίας (ΕΜΕ)

ναι αλλα το λαπτοπ μπορω να το αιτιολογησω οτι ειναι για εξωτερικες εργασίες.

(εδρα το σπιτι εχω)

τελικα 4000+1000 ειναι αυτα που θα αγοράσω ελάχιστα ως νεος?

 

τα 5000 τα σκας εσυ και μετά σου επιστρέφουν 4000? ή σου δινουν 4000 και κανεις την αγορα?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 224
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΛΑΘΟΣΕπισήμανση.Βάση "ΟΔΗΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ 31/08/09 σε.9" """Η επιλεξιμότητα των δαπανών ξεκινά απο 1η Σεπτεμβρίου 09".Αυτό σημαίνει οτι η ημερομηνία έκδοσης προσφορών πρέπει να είναι μετά την 01/09/09.

ΛΑΘΟΣ

 

edit

Η πιο πανω πληροφορία είναι λάθος,η οδηγία "ΟΔΗΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ 31/08/09 σε.9" """Η επιλεξιμότητα των δαπανών ξεκινά απο 1η Σεπτεμβρίου 09",αφορά μόνο έγγραφα δαπάνης (δελτία αποστολής,πιστωτικά τιμολόγια κλπ.)[Επίσημη πληροφόρηση]

edit

Σχόλιο δικό μου.Εσείς προσπαθήστε η ημερομηνία έκδοσης της προσφοράς να είναι απο την 01/09/09 και μετά.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το αναφέρω και σε αυτό το θέμα. Ύστερα από ερώτηση που έκανα στο support σε σχέση με το παρακάτω:

 

 

 

Πήρα απάντηση μέσα σε μία ώρα. Πολύ γρήγοροι στο support. Τελικά για κάθε μηχάνημα και για κάθε πρόγραμμα βάζεις ξεχωριστή δαπάνη άσχετα αν είναι στην ίδια προσφορά.

 

Ερώτηση με χρήση παραδείγματος

 

Παράδειγμα :

Έχοντας τρία τιμολόγια/προφορές στα οποία το πρώτο αναφέρει 2 υπολογιστές , το δεύτερο ένα εκτυπωτη laser και ένα plotter και το τρίτο τρια προγράμματα, θα πρέπει να δηλώσω τρεις δαπάνες ή 7 που είναι και το σύνολο των μηχανημάτων και των προγραμμάτων?

 

Απάντηση (από [email protected]) :

Στην περίπτωση που περιγράφεται προτείνουμε την συμπλήρωση 7 δαπανών ώστε να περιγραφή το αντικείμενο καλύτερα

 

Η ίδια προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές γραμμές.

 

Άρα σύμφωνα με αυτούς ο καλύτερος τρόπος συμπλήρωσης είναι ο παραπάνω.

 

Νέα απάντηση από [email protected]

 

"Σε απάντηση του ερωτήματος σας, που αφορά στην Προκήρυξη του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για την ενίσχυση Επιστημόνων-Ελευθέρων Επαγγελματιών, σας ενημερώνουμε ότι ο πίνακας 7 πρέπει να συμπληρωθεί ανά προσφορά, στην περίπτωσή σας 3 φορές."

 

Έχουν ξεφύγει ή μου φαίνεται???

Μόλις αποφασίσουν ποιο από τα 2 είναι το σωστό ας με πάρουν τηλέφωνο!!!!

Link to comment
Share on other sites

"Σε απάντηση του ερωτήματος σας, που αφορά στην Προκήρυξη του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για την ενίσχυση Επιστημόνων-Ελευθέρων Επαγγελματιών σας ενημερώνουμε ότι η αναβάθμιση λογισμικού καθώς και τα συμβόλαια συντήρησης - υποστήριξης του λογισμικού δεν αποτελούν επιλέξιμη δαπάνη."

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τα έντυπα και κάποιες απαντήσεις φαίνεται εμμέσως πλην σαφώς ότι η αξιολόγηση/έλεγχος των προτάσεων θα γίνει από υπαλλήλους που θα πρέπει να βγάζουν αβίαστα τα συμπεράσματά τους (ήτοι και ανεγκέφαλος να' ναι πρέπει να καταλάβει τί διαβάζει). Γιατί λοιπόν παιδεύεστε? Τόσο δύσκολο είναι να ζητήσετε ξεχωριστή προσφορά για κάθε προϊόν? Και εννοείται ότι ένα desktop pc το γράφεις έτσι (και όχι χωριστά επεξεργαστή, μνήμη, σκληρό...).

 

Όταν δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση ακολουθείς τον πιο...δύσκολο δρόμο - τρως λίγο περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσεις περισσότερους πίνακες προσφορών. Εκτός αν είσαι του ρίσκου.

 

Και την εμμονή με το χρόνο που διαρκεί η προσφορά δεν την πολυκαταλαβαίνω. Το ζητάνε κάπου? Όχι? Ε, αφήστε το! Αν προκύψει θέμα αφού πάρετε την επιδότηση θα βρείτε τρόπο να το λύσετε με τον πωλητή (δηλ. βλέποντας και κάνοντας). Στην χειρότερη δίνετε τη διαφορά (αν είναι προς τα πάνω) οφ δη ρέκορντ.

Link to comment
Share on other sites

Και την εμμονή με το χρόνο που διαρκεί η προσφορά δεν την πολυκαταλαβαίνω. Το ζητάνε κάπου? Όχι? Ε, αφήστε το! Αν προκύψει θέμα αφού πάρετε την επιδότηση θα βρείτε τρόπο να το λύσετε με τον πωλητή (δηλ. βλέποντας και κάνοντας). Στην χειρότερη δίνετε τη διαφορά (αν είναι προς τα πάνω) οφ δη ρέκορντ.

 

Συμφωνώ με την άποψή σου, απλά επειδή είχα διαβάσει πριν λίγες μέρες κάτι σχετικό και επειδή πήρα από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα προσφορά που ισχύει για 24 ώρες!!! είπα μήπως υπήρξε κάτι νεότρεο επί του θέματος. Δεν υπάρχει θέμα εμμονής.

Link to comment
Share on other sites

panos74 εχεις δίκιο σου ζητώ συγγνώμη ειναι προυπολογισμός,και που να βρω και τον electrica να του το πουμε,περίμενε διορθώνω

 

@frightnight τελικά βλέπω και το πλαίσιο να μιλά για 6250. Μήπως πρέπει να το ψάξουμε;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.