Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί επαγγελματικών δικαιωμάτων (γενικά)


Recommended Posts

@tpanag δεν έχω λεφτά ρε φίλε να κινηθώ κατά του ΤΕΕ. Ας το κανονίσει ο Barracuda και αυτό.

 

@NIKOLAOSK: δεν ζητάμε μερίδιο από τα ΑΕΙ. Ζητάμε την εφαρμογή των νόμων που η ίδια η πολιτεία έχει ψηφίσει. Οπότε δεδομένου ότι η εφαρμογή των νόμων είναι ουσιώδες συστατικό της δημοκρατίας και ότι κάποιοι συνεχώς το παραβλέπουν και λένε τα δικά τους μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι κάποιοι κάθε άλλο παρά δημοκρατικοί είναι.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημόκρατία σημαίνει να γίνεται αυτό που θέλουν οι περισσότεροι, ακόμα και αν 4 λύκοι και 1 πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό.

Link to comment
Share on other sites

Δημοκρατία σημαίνει ότι τηρούνται οι νόμοι όπως αυτοί έχουν ψηφιστεί ειδάλλως δεν μιλάμε για δημοκρατία αλλά για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Το παράδειγμα που φέρνεις δεν σημαίνει τίποτα για το πρόβατο αν τηρείται το Σύνταγμα και οι Νόμοι. Άλλος για την Κίνα;

Link to comment
Share on other sites

Δεν μούτρωσα ρε φίλε. Υπάρχει λόγος να μουτρώσω; Αντίθετα έχω λυθεί στα γέλια με την σκέψη ότι ο Υψηλός Τεχνικός Σύμβουλος τους κράτους αγνοεί επιδεικτικά τους νόμους και εγκαλούμαι εγώ που έγραψα λίγο διαφορετικά, αλλά κρατώντας το ίδιο ακριβώς νόημα, τον τίτλο μου. Μόνο για γέλια είμαστε εντώ στο Ελλάντα.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι πληροφοριακά και επειδή πήρα σήμερα χαρτί απαλλαγής αμοιβής από το ΤΕΕ, το διαβιβαστικό για το ταμείο και το πρωτόκολλο (δεν το κράτησα), είχε δυο κουτάκια "Μηχανικός" και "Υπομηχανικός" (όπως ακριβώς τα γράφω), όπου και τικαριζόταν ανάλογα. Δεν ήταν παλιό ξεθωριασμένο έντυπο, εκδίδεται από τον υπολογιστή εκείνη τη στιγμή.

 

Που είναι το παράξενο ? Είναι γνωστό ότι το ΤΕΕ ζει στην εποχή του μεσοπολέμου, όπως επίσης είναι γνωστό ότι κανείς από εμάς δεν το παίρνει στα σοβαρά. Μόνο σε ανέκδοτα το χρησιμοποιούμε γιατί μόνο για τέτοια κάνει όπως είναι σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

Εχετε ξεφυγει εντελως....

 

Καταρχας αν ολη αυτη την επιθετικοτητα ο καθενας σας την εβγαζε εκει που επρεπε δε θα ηταν τιποτα σε αυτη τη χωρα ετσι.

 

Και τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ και τα ΙΕΚ υπαρχουν για να εκπαιδευονται καποιοι. Το που σπουδασε καποιος δεν εχει καμια σημασια.... δικαιουται καποια δικαιωματα να δουλεψει. Οσοι μικροψυχοι περιμενουν με δολιους τροπους να κλεψουν τη δουλεια του αλλου, απλα ζουνε στην κολαση της Ελλαδας και αυτο τους αξιζει.

 

Τοσο καιρο μιλαω με ανθρωπους εδω μεσα και ξαφνικα βλεπω μηνυματα τους που δεν πιστευω.

 

Γιατι ρε παιδια τοση βια και ρατσισμος ακομα και σε αυτο...

 

Διαβαζω και καποιους φοιτητες οι οποιοι χωρις να εχουν βγει ακομα στην αγορα υπερασπιζονται αγνωστα πραγματα γι'αυτους με φανατισμο.

 

Προτεινω ηρεμια και ο καθενας ας αναλογιστει γιατι σκοτωνομαστε μεταξυ μας αντι να ριχνουμε τα βελη μας εκει που πρεπει.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.