Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή φόρου εισοδήματος


Recommended Posts

Ευχαριστώ παιδιά...

απλά πήγα εφορία γιατί μετά τον έλεγχο μου είχαν πει έλα σε κάνα μήνα...

ΟΚ πολύ χρήσιμα όσα γράψατε...

Link to comment
Share on other sites

Μόνο χρήσιμα λέμε εδώ μέσα. ;)

 

Εν τω μεταξύ, σε αυτό το θέμα, πολλούς επισκέπτες βλέπω κάθε φορά.

 

Ρε λες να είναι κανάς του ΣΔΟΕ;

Link to comment
Share on other sites

Επιστροφή δε βλέπω ακόμα και με έχουν ζαλίσει κάθε μέρα στα email υπενθύμισης για ην υποβολή της περιοδικής 2ου τριμήνου!

Είστε να κάνουμε μια πλάκα; Είχα μια έμπνευση μετά τη μεσημεριανή σιέστα να στείλω απάντηση στο mail το εξής: "Αφήστε την ομοβροντία ενημερώσεων για να μαζέψετε και κοιτάξτε να πιστώσετε την επιστροφή του 2009 που την περιμένουμε ακόμα! Δε μπήκε τίποτα στο ταμείο και αυτό το 3μηνο. Πιστωτικός πάλι οπότε 2 Αυγούστου και ...αν το θυμηθώ".

Είστε να το κάνουμε όλοι όσοι περιμένουμε εν είδει διαμαρτυρίας; Θα γίνουμε πολύ γραφικοί λέτε; :grin:

Όχι τίποτα άλλο, αλλά σκέφτομαι ότι οι πληροφορικάριοι συνήθως έχουν χιούμορ, οπότε έχουμε κάποια ελπίδα να το προωθήσουν εκεί που πρέπει ή να γίνει σούσουρο τέλος πάντων.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις γύρισα από τη ΔΟΥ μου όπου και ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα. Η απάντηση ήταν ότι από αυτούς είμαι εντάξει, έχουν στείλει ό,τι χρειάζεται από ...τέλη Μαϊου και η ευθύνη της καθυστέρησης είναι στο ΚΕΠΥΟ. Τα λεφτά που "υπήρχαν", "χάθηκαν" και "ξαναβρέθηκαν" προσωρινά οπότε και ξεκίνησαν οι επιστροφές, φαίνεται ότι στην πορεία "ξαναχάθηκαν". Δώστε μου κανένα στοιχείο επικοινωνίας με το ΚΕΠΥΟ όσοι γνωρίζετε για να αρχίσω τα "βιολιά" από αύριο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν πρόκειται να βρω το ξέρω... Μου το είπαν εξάλλου και οι ευγενέστατες κυρίες στη ΔΟΥ "και να μιλήσεις με ΚΕΠΥΟ δε θα βγάλεις ακρη, κάνε υπομονή και κάποια στιγμή θα πάρει σειρά και η δική σου".

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ηθελα να ρωτήσω,

Αρχική δήλωση μέσω ιντερνετ την έκανα μέσα Απριλίου, κατόπιν μου ζητήθηκε έλεγχος καθότι είχα επιστροφή > 1500 Ευρω. Πήγα στη ΔΟΥ 27/07 με τα παραστατικά και μπαίνοντας τώρα στο site του gsis ενφανίζει αποτέλεσμα πιστωτικό, παραλαβή εκκαθαριστικού 14/08 και απο κάτω Απευθινθείτε στη ΔΟΥ σας για την επιστροφή των χρημάτων σας. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό??

Link to comment
Share on other sites

ότι θα περιμένεις ακόμα...

 

Είναι το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης, ότι έχεις να πάρεις λεφτά και ότι πρέπει να πας από ΔΟΥ. Το ότι το έκανες δε σημαίνει ότι θα αλλάξει και εκεί. Τώρα περιμένεις την επιστροφή...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κάθε χρόνο κάνω δήλωση την πρώτη επιτρεπόμενη ημερομηνία, παλαιότερα 1 Μαρτίου, μετά 15 Μαρτίου και φέτος κάπου μέσα στον Απρίλιο. Με το που μου ήρθε το εκκαθαριστικό τους πήγα τα χαρτιά (πρέπει να ήταν τέλη Απριλίου).

Τα χρήματα τα πήρα 17 Αυγούστου (και δεν είναι λίγα) ... και δεν περίμενα να τα πάρω!!!

Και δεν μου κακόπεσαν ;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.