Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για το Commercial Hub στο Ελληνικό


    Η συνολική δόμηση του έργου ανέρχεται σε 185.448 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει το εμπρικό κέντρο, γραφεία, καταστήματα και θέσεις στάθμευσης.

    Συγκεκριμένα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας άναψε το "πράσινο φως" στους περιβαλλοντικούς όρους του έργου «Commercial Hub: Ανέγερση Κτιρίου Ειδικής Αρχιτεκτονικής Σχεδίασης Εμπορικού Κέντρου, Γραφείων και Εμπορικών Καταστημάτων, θέσεων στάθμευσης και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, με διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου», στο οικόπεδο Α-Π4.17.1 του Ο.Τ. Α-Π4.17 του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά, των εταιρειών «Ελληνικό Μ.Α.Ε.» και «Lamda Vouliagmenis S.M.S.A.».

    Το «Commercial Hub», σύμφωνα με την Lamda Development, χωροθετείται στο οικόπεδο Α-Π4.17.1, που καταλαμβάνει έκταση περίπου 122 στρέμματα.

    Η συνολική δόμηση του ακινήτου θα ανέλθει σε 185.448 τ.μ., εκ των οποίων το εμπορικό κέντρο (και οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι) 129.424 τ.μ., τα γραφεία 27.483 τ.μ. και τα εμπορικά καταστήματα (εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι) 28.540 τ.μ. Η κάλυψη θα είναι 60%.

    Ο προβλεπόμενος αριθμός θέσεων στάθμευσης ανέρχεται σε 3.946.

    Η είσοδος και η έξοδος προς και από Commercial Hub, θα εξυπηρετείται από τους κύριους οδικούς άξονες Λ. Βουλιαγμένης και Λ. Ποσειδώνος, καθώς επίσης και από τον άξονα της Λ. Αλίμου, ο οποίος συνδέει τις δύο προαναφερθείσες λεωφόρους.


    Πηγή: https://ered.gr/real-estate-news/egkrithhkan-oi-periballontikoi-oroi-gia-to-commercial-hub-sto-ellhniko



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.