Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Oι νέες τιμές διοδίων στην Εγνατία Οδό και τους κάθετους οδικούς άξονες


    Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το σχετικό ΦΕΚ με την αύξηση της τιμής των διοδίων στην Εγνατία Οδό, στο πλαίσιο της 35ετούς παραχώρησης του αυτοκινητοδρόμου.

    Η ΚΥΑ, που τιτλοφορείται «Αναπροσαρμογή διοδίων τελών στην Εγνατία Οδό και στους κάθετους άξονες (α) Α/Κ Σιάτιστας έως το Μεθοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής, (β) Α/Κ Λαγκαδά/Σερρών έως το Μεθοριακό Σταθμό Προμαχώνα, (γ) Α/Κ Χαλάστρας έως τον Μεθοριακό Σταθμό Ευζώνων», φέρει την υπογραφή των υπουργείων Οικονομίας & Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών.

    %CE%94%CE%99%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%91-%CE

    Υπενθυμίζεται ότι, σήμερα, υπογράφεται η σύμβαση παραχώρησης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της κοινοπραξίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ (75%) – EGIS PROJECTS SA (25%) για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού για χρονική περίοδο 35 ετών.

    Η δεσμευτική προσφορά για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού ανέρχεται σε 1.496 εκατ. ευρώ.

    Με την προσθήκη της Εγνατίας Οδού, το συνολικό χαρτοφυλάκιο αυτοκινητόδρομων του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θα ξεπερνά πλέον τα 1.500 χλμ., ενώ πρόκειται για το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο αυτοκινητόδρομων στη χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.


    Πηγή: https://www.metaforespress.gr/autokinitodromoi/%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CE%BA-%CE%B7-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.