Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • ΕΕΤΤ: Οι αλλαγές στον ταχυδρομικό τομέα δημιουργούν σημαντικές ρυθμιστικές προκλήσεις


    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων (9 Οκτωβρίου 2019 ), ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ για τον τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών και Πρόεδρος του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες (ERGP) για το έτος 2020, Δρ. Σπύρος Παντελής, δήλωσε:  

    «Οι πολυάριθμες τεχνολογικές εξελίξεις, η ταχεία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και η μείωση των ταχυδρομικών επιστολών, επηρεάζουν δραστικά την ταχυδρομική αγορά παγκοσμίως, καθώς επιφέρουν την εμφάνιση νέων επιχειρηματικών μοντέλων, μεταβάλλουν τις ανάγκες των χρηστών ταχυδρομικών υπηρεσιών και επιδρούν στο πεδίο εφαρμογής της υποχρέωσης καθολικής υπηρεσίας.

    Υπό το πρίσμα της μετάλλαξης του ταχυδρομικού τομέα και της επικείμενης αναθεώρησης του ταχυδρομικού ρυθμιστικού πλαισίου στην Ευρώπη, η ΕΕΤΤ, ως Εθνικός Ρυθμιστής, είναι αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις  για την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ταχυδρομικών υπηρεσιών.  Στο πλαίσιο αυτό, επιτελεί το ρυθμιστικό της έργο, με στόχο την προώθηση μίας δίκαιης και ανταγωνιστικής ελληνικής ταχυδρομικής αγοράς, την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών, την ενδυνάμωση των χρηστών καθώς και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.»


    Πηγή: https://www.businessnews.gr/el/



    Edited by Engineer


    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.