Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Buildinghow
    HoloBIM Structural


  • Σύμφωνα με το ΦΕΚ 235Α/3-12-12 στις αυτοαπασχολούμενες εργαζόμενες γυναίκες μπορεί να χορηγείται επίδομα μητρότητας, το οποίο επιτρέπει την προσωρινή διακοπή του επαγγέλματός τους, λόγω εγκυμοσύνης ή μητρότητας, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 14 εβδομάδων.

     

    2. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας καθορίζονται ο φορέας, το ύψος, ο τρόπος και η διαδικασία χορήγησης του επιδόματος, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της παραγράφου 1.





    josif1976

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    maranti

    Δημοσιεύτηκε

    Επιτέλους!

    IOANNA

    Δημοσιεύτηκε

    Τέλεια!

    josif1976

    Δημοσιεύτηκε

    Τέλεια!

    Διαδώστε το....................

    ttzamak

    Δημοσιεύτηκε

    Καλησπέρα, πουθενά στο ΦΕΚ δεν αναφέρεται το ποσό καθώς και η διαδικασία που απαιτείται για να λάβουμε το επίδομα μητρότητας. Από ότι αναφέρει το ΦΕΚ απαιτείται μια ΚΥΑ για να καθοριστούν όλα αυτά. Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχει υπογραφεί η ΚΥΑ και ποιά είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    josif1976

    Δημοσιεύτηκε

    Δεν γνωριζω τιποτα ακομα.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που γνωριζει κατι;

    IOANNA

    Δημοσιεύτηκε

    Τίποτα, δυστυχώς...

    maranti

    Δημοσιεύτηκε

    Υπογράφηκε η ΚΥΑ σχετικά με το επίδομα. Γνωρίζει κανείς τον αριθμό?

    Aris79

    Δημοσιεύτηκε

    Αριθμό ΚΥΑ δεν βρήκα πουθενά.

     

    200 ευρώ το μήνα χ 4 μήνες είναι:

     

    "Η στρατηγική μας για την οικοδόμηση από την αρχή ενός αποτελεσματικού και δίκαιου κοινωνικού κράτος"

     

    ΑΙΣΧΟΣ!

    maranti

    Δημοσιεύτηκε

    Δεν ξέρω τόσα χρόνια τι γινόταν στο εξωτερικο..και αν εμείς αργήσαμε να το πραγματοποιήσουμε!

    Είσαι αυτοαπασχολούμενη-ελέυθερη επαγγελματίας και θες να κάνεις παιδια?Καλά να πάθεις!Εισάι ξαπλωμένη στο κρεββάτι λόγω επαπειλούμενης εγκυμοσύνης και δε μπορείς να δουλέψεις ενώ ΤΣΜΕΔΕ,έξοδα τρέχουν από 300 ως 600 Ευρώ δε πειράζει...Έχεις Εχεις...Θες να κάτσεις να θηλάσεις κι όλας ?Να μη γινόσουν τότε αυτοαπασχολούμενη !

    • Upvote 4
    Raniak20

    Δημοσιεύτηκε

    Παρακαλω, αν βρει κανεις τον αριθμο της ΚΥΑ να τον αναρτησει, γιατι για ΚΥΑ ακουμε και ΚΥΑ δε βλεπουμε ουτε στο site του Υπουργειου ουτε στο Διαυγεια.




    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.