Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Πρόβλεψη της κίνησης στους δρόμους από τους Here Maps


    Εκτός από την πρόσφατη δυνατότητα να έχουν και οι χρήστες των Android συσκευών εγκατεστημένους τους χάρτες Here της Nokia, η εφαρμογή της Φινλανδικής εταιρείας θα αποκτήσει ένα νέο εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό.

    Με το χαρακτηριστικό Predictive Traffic (Πρόβλεψη της κυκλοφορίας) η αξιόπιστη εκτίμηση του χρόνου άφιξης στον προορισμό σας αυξάνεται κατά 20% σε σχέση με άλλα συστήματα, αφού το συγκεκριμένο μπορεί να προβλέπει την κίνηση στους δρόμους για ένα διάστημα 12 ωρών.

     

    Η Nokia συνεργάζεται με το μεγαλύτερο πάροχο Συστήματος Γεωγραφικών Πληροφοριών (GIS), το Esri. Η λειτουργία του νέου χαρακτηριστικού είναι αρκετά απλή και αρκεί ο χρήστης να επιλέξει το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό του. Στη συνέχεια θα του δοθεί μια λίστα με τις προτεινόμενες διαδρομές και τον αναμενόμενο χρόνο άφιξης. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να γίνει ο σχεδιασμός της διαδρομής μέσα από τον υπολογιστή και να συγχρονιστούν τα δεδομένα μέσω της υπηρεσίας Here Cloud του κινητού.

     

    Τέλος, αν στη διαδρομή που επέλεξε ο χρήστης συνέβη κάποιο ατύχημα ή κάτι άλλο πέραν της συνηθισμένης κίνησης τότε η εφαρμογή θα τον ειδοποιήσει ώστε να διαλέξει μια νέα διαδρομή.

     

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο

     

     

     

    Πηγή: http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/nokia/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-her-r7949





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.