Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Αλλαγή Συνεργαζόμενης Τράπεζας


    Σχετικά με την δυνατότητα αυτή μετά την οριστική υποβολή αίτησης, ισχύουν τα εξής:

    • Σε περίπτωση όπου έχουν επιλεγεί Ίδια Κεφάλαια, δεν είναι δυνατή η αλλαγή Συνεργαζόμενης Τράπεζας.

    Εάν ο ωφελούμενος δεν έχει λογαριασμό στην Συνεργαζόμενη Τράπεζα που έχει δηλώσει, υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξει λογαριασμό, ενώ το ΙΒΑΝ θα το καταχωρήσει στο Πληροφοριακό Σύστημα κατά την απαιτούμενη φάση πριν την τελική εκταμίευση.

    • Σε περίπτωση όπου έχει επιλεχθεί Δάνειο, παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής Συνεργαζόμενης Τράπεζας μόνο κατά την διαδικασία καταχώρησης της αίτησης δανείου. Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση, εάν ο ωφελούμενος μέσω των δυνατοτήτων που του παρέχονται κατά την φάση που βρίσκεται η αίτηση του επιλέξει να προχωρήσει με Ίδια Κεφάλαια, ως Συνεργαζόμενη Τράπεζα θα παραμείνει η τελευταία επιλογή που είχε κάνει κατά την αίτηση δανείου.

    Σημειώνεται ότι μέσω της Συνεργαζόμενης Τράπεζας θα γίνει η εκταμίευση στο λογαριασμό αυτό της επιχορήγησης του κόστους των δύο ενεργειακών επιθεωρήσεων αλλά και μέσω αυτού του λογαριασμού θα εκταμιευτούν τα χρήματα της επιχορήγησης προς τους προμηθευτές-συμβούλους-μελετητές.

    Στις περιπτώσεις όπου έχουν επιλεγεί Ίδια Κεφάλαια, ο ωφελούμενος μπορεί να κάνει μεταφορά χρημάτων (για εξόφληση των ενεργειακών επιθεωρήσεων και για προκαταβολές προς τους προμηθευτές) και από άλλη τράπεζα/ες, πέραν της Συνεργαζόμενης που έχει δηλώσει στην αίτησή του. Όμως η επιχορήγηση για το κόστος των ενεργειακών επιθεωρήσεων και τις παρεμβάσεις που έκανε ή τις υπηρεσίες που έλαβε, θα γίνει υποχρεωτικά στο ΙΒΑΝ της Συνεργαζόμενης Τράπεζας που θα έχει δηλώσει στο Πληροφοριακό Σύστημα.


    Πηγή: https://exoikonomisi.ypen.gr/-/allage-synergazomenes-trapezas



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.