Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Συγκοινωνίες Αθήνας: 300 νέα οικολογικά λεωφορεία μέσω ΕΣΠΑ 2014-2020


    Για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020, χωρίς προς το παρόν να έχει εγκριθεί, έχει προταθεί η προμήθεια νέων οχημάτων της ΟΣΥ, σύμφωνα με όσα αναφέρει, απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Γρηγόρης Δημητριάδης. Στο πλαίσιο αυτό, η ΟΣΥ εκπονεί μελέτη σκοπιμότητας για το συγκεκριμένο θέμα ώστε να είναι δυνατή η ένταξη του έργου με μεγαλύτερο βαθμό ωριμότητας.

     

    «Παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ενταχθεί στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 η προμήθεια νέων λεωφορείων για την εταιρεία μας, καταβάλλεται προσπάθεια για την καταρχήν ένταξη 300 θερμικών οχημάτων, ήτοι 180 (12 μέτρων) και 120 (18 μέτρων) και 45 ηλεκτροκίνητων οχημάτων (12 μέτρων).

     

    Για το σκοπό αυτό και για να καταστεί ώριμη η εν λόγω προμήθεια στο νέο ΕΣΠΑ, συντάσσεται ήδη μελέτη σκοπιμότητας και κόστους-οφέλους, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο η σύνταξη των σχετικών τεχνικών προδιαγραφών» εξηγεί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Γιάννης Δ. Οικονόμου.

     

    Για την ώρα, πάντως, η ΟΣΥ «με βάση τους διαθέσιμους χρηματοδοτικούς της πόρους και την υφιστάμενη οικονομική συγκυρία, προμηθεύεται τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη διαθεσιμότητα και ασφαλής κατάσταση του στόλου της», όπως σημειώνεται σχετικά.

     

    Και αυτό επειδή ο στόλος της ΟΣΥ είναι γερασμένος, ενώ σημαντικός αριθμός των λεωφορείων παρουσιάζει βλάβες.

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/astiki-anaptixi/sugkoinonies/item/29616-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-300-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B1-2014-2020





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.