
10 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή κτιρίων σε περιοχές που επλήγησαν από πλημμύρες και πυρκαγιές
Χρηματοδότηση ύψους 10,1 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους για κτίρια που υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιές και πλημμύρες εγκρίθηκε με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.
Συγκεκριμένα, για την επισκευή ή ανακατασκευή κτιρίων που υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιές σε περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης, του Δήμου Σαρωνικού και του Δήμου Μαραθώνα, θα διατεθεί ποσό συνολικού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον, για την επισκευή πλημμυρόπληκτων κτιρίων στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, στη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και στο Δήμο Σύμης, εγκρίνεται χρηματοδότηση ύψους 7,3 εκατ. ευρώ, καθώς και χρηματοδότηση ύψους 1 εκατ. ευρώ στα νησιά της Χίου, της Λέσβου και της Σαμοθράκης.
Πηγή: http://www.capital.gr/epikairotita/3286544/xrimatodotisi-10-1-ekat-apo-ethnikous-porous-gia-ktiria-pou-upestisan-zimies
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα