Jump to content
 • Novatron

 • Γήπεδο ζωής: Ο νέος χώρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος(ΙΣΝ) στη Νίκαια

   Share


  Το όραμα του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλου, να βοηθήσει ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες εξέλιξης για όλα τα παιδιά και τους νέους, ειδικά σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε τέτοιες ευκαιρίες, και το όραμα του Παναγιώτη Γιαννάκη να εμπνεύσει τις νέες γενιές και να παρακινήσει τα νέα παιδιά να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να γνωρίσουν έναν υγιή τρόπο ζωής, ξεκινώντας από τη πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, συνδυάστηκαν σε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Προσφέρουμε την υποδομή και τα εφόδια σε παιδιά και νέους να εξερευνήσουν τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά τους, να παίξουν, να γυμναστούν και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε έναν υγιή τρόπο ζωής, δίνοντας στα νέα παιδιά τον χώρο να βρουν τι τους αρέσει, να χτίσουν τον χαρακτήρα τους και να φτάσουν πιο κοντά στα όνειρά τους.

  Ένας νέος, ελκυστικός χώρος 5.300 τ.μ. θα δημιουργηθεί στη Νίκαια, στεγάζοντας όλες τις δραστηριότητες του οργανισμού μέσα στα επόμενα χρόνια. Υπαίθριοι και εσωτερικοί χώροι αναψυχής, μελέτης, αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και τα γραφεία του οργανισμού, θα φιλοξενήσουν το όραμα του «Γηπέδου Ζωής» από το 2023. Ο χώρος θα υποδέχεται αποκλειστικά παιδιά. Το όνομα του νέου μας χώρου θα είναι Γήπεδο Ζωής – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), καθώς δημιουργείται με αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ.

  Πώς λειτουργεί

  Μετά το σχολείο, τα παιδιά θα μπορούν να έρχονται στις νέες εγκαταστάσεις του «Γηπέδου Ζωής» στη Νίκαια, και να συμμετέχουν στα προγράμματά μας.

  Φτάνοντας στο «Γήπεδο Ζωής – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)», όσα παιδιά θέλουν θα μπορούν να φάνε μεσημεριανό και στη συνέχεια εκπαιδευτικοί θα τα βοηθούν στο διάβασμα για την επόμενη σχολική ημέρα. Μετά θα έχει παιχνίδι! Μπάσκετ, βόλεϊ, τρέξιμο, κυνηγητό, αναρρίχηση, κολύμβηση και άλλα πολλά ενώ, στο τέλος της ημέρας, ακολουθούν δραστηριότητες που αναπτύσσουν τις δεξιότητες των παιδιών και προγράμματα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά, με γνώμονα την ενίσχυση και ενδυνάμωση των προσωπικοτήτων τους.

  Μέχρι όμως να κατασκευαστεί το καινούριο μας κτίριο, θα σας περιμένουμε στις γειτονιές της Νίκαιας με πλήθος εκδηλώσεων για τα παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα.

  Οι βάσεις μας

  1. Παιδεία με εργαλεία και γνώσεις που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και την ελεύθερη έκφραση των παιδιών.
  2. Αθλητισμός με εμπειρίες και δεξιότητες, πρακτικές, κοινωνικές και άλλες, που παρακινούν τα παιδιά να παραμένουν δραστήρια.
  3. Χαρακτήρας μας τα ερεθίσματα και οι αξίες που βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν την καλύτερη πτυχή του εαυτού τους.

  The Coach Παναγιώτης Γιαννάκης

  O διεθνώς αναγνωρισμένος προπονητής και πρώην καλαθοσφαιριστής, ηγείται του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Γήπεδο Ζωής».

  Μεγάλωσε στη Νίκαια και ανακάλυψε το ταλέντο του στο μπάσκετ χάρη σε ανθρώπους που, σε μια γωνιά της πόλης, έφτιαξαν την υποδομή και του έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσει το άθλημα. Μέσα από αυτό, έζησε τα όνειρά του. Τώρα, με το «Γήπεδο Ζωής», ονειρεύεται να δώσει στα παιδιά της Νίκαιας την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν αυτό που θα τα εμπνεύσει ώστε να μεγαλουργήσουν.

  Τα events που έρχονται

  Επόμενο Event

  Ημερολόγιο Coming Soon

  Οι δράσεις του Γηπέδου Ζωής θα συνεχιστούν στις γειτονιές της Νίκαιας και για παιδιά του Γυμνασίου. Τα προγράμματά μας είναι διαμορφωμένα ούτως ώστε να ανταποκρίνονται στο εκάστοτε ηλικιακό γκρουπ και να προσφέρουν σε όλα τα παιδιά ένα αξέχαστο τρίωρο. Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση της ημερομηνίας και του χώρου της επόμενης δράσης!

  Σας προσκαλούμε στη γιορτή που θα σηματοδοτήσει την αρχή της δημιουργίας της εγκατάστασης που θα φιλοξενήσει το «Γήπεδο Ζωής», στη Νίκαια. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα.

  The team

  Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη σε ένα κοινό όραμα, την εξέλιξη και τη χαρά των παιδιών. Αρχηγός μας είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης και δουλεύουμε όλοι μαζί με θετικότητα και συνεργατικότητα, για να πραγματοποιήσουμε το όραμα του ΙΣΝ και του Coach.

   

   


  Πηγή: https://www.gipedozois.org/
  Face2Face

  GTnews
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.