Μετάβαση στο περιεχόμενο

IPETROP

Members
  • Περιεχόμενα

    42
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΠΑΤΡΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

IPETROP's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής: σε διώροφη οικοδομή με οικοδομική άδεια του 1989 σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων με ισόγεια αποθήκη και όροφο κατοικία, έχει γίνει αυθαίρετη αλλαγή χρήσης του ισογείου (από αποθήκη σε κατοικία) για την οποία έχει γίνει υπαγωγή στον Ν. 4495/17 και έχει επιλεγεί η έκδοση άδειας νομιμοποίησης. Παράλληλα, θέλω να εκδοθεί άδεια αποπεράτωσης του ορόφου λόγω του ότι η οικοδομή είναι ημιτελής (στάδιο εργασιών στα τούβλα). Ποια κατηγορία έκδοσης οικοδομικής αδείας πρέπει να επιλέξω?
  2. Καλημέρα σε όλους, σε εμένα με ΚΑΔ 42990000 μου έβγαλε αυτό το μήνυμα, τι πρέπει να κάνω; ξέρει κανείς;
  3. IPETROP

    Νόμος 4495/2017

    Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!
  4. καλησπέρα σας έχω την εξής περίπτωση με πελάτη μου: τον Ιανουάριο 2014 εκδόθηκε οικοδομική άδεια διωρόφου οικοδομής σε οικόπεδο εντός οικισμού, σήμερα με ρωτάει εάν μπορεί να μεταφέρει την ίδια άδεια σε άλλο οικόπεδο 300μ. παρακάτω στον ίδιο δρόμο. Μετά από αναζήτηση στο forum δεν βρήκα κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Εάν κάποιος συνάδελφος έχει αντιμετωπίσει την ίδια περίπτωση θα ήθελα την βοήθειά του. Ευχαριστώ.
  5. όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω ''τι ήθελα και το διάβαζα''. με δύο παιδιά και σε ενοίκιο φοβάμαι να κάνω τους υπολογισμούς. νομίζω πια ότι πιάσαμε πάτο και θα πρέπει είτε να αλλαξουμε επάγγελμα είτε να κάνουμε και μια δεύτερη δουλειά (εάν υπάρχει). τι καθόμαστε άπραγοι και τους ακούμε ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω.
  6. πως γίνεται να έχει γραφτεί στο φεκ για την καταβολή του 30% και την έκπωση του 10% να πληρωθεί μέχρι 31-1-2013 αφού αυτό δημοσιεύτηκε στης 25-1-2013; καταλαβαίνω κάτι λάθος;
  7. καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. σε πελάτη μου έχει βεβαιωθεί και έχει αποσταλεί από την εφορία πρόστιμο για πολεοδομικές παραβάσεις που είχε σε ακίνητο του, για το οποίο του είχε γίνει καταγγελία. έχω κάνει την υπαγωγή στον 4014/2011 και έχω πρωτοκολλήσει και άδεια νομιμοποιήσης στην πολεοδομία πολύ πριν του έρθει το ''ραβασάκι'' από την εφορία. το ερωτημά μου είναι πότε θα γίνει η διαγραφή του προστίμου ; με την δήλωση της υπαγωγής ή μετά την έκδοση της άδειας νομιμοποιήσης; γιατί ο άνθρωπος ούτε φορ. ενημερότητα δεν μπορεί να πάρει
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.