Jump to content

EEFTHIM

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Ουδέτερη

2 Followers

About EEFTHIM

 • Rank
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αχαρναί
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Εγώ πάλι, συμφωνώντας με τους προλαλήσαντες, νομίζω ότι όλο το κόλπο είναι για να έχουν ίσα δικαιώματα οι ξένοι μηχανικοί στην αγορά της επαρχίας της Ενωμένης Ευρώπης και αυτά περί ανταγωνισμού τα ακούω βερεσέ.
 2. Είναι από τα πιο σοβαρά ζητήματα που έχουν ανακύψει στον τεχνικό κόσμο! Κατά την γνώμη μου δεν μπορεί το ΣτΕ να ακυρώνει νόμιμη άδεια κατόπιν προσφυγής του γείτονα!!!!! Αυτά παθαίνεις όταν αφήνεις τον τεχνική κλάδο να νέμεται από τον νομικό (και ξαναλέω ότι η τεχνική νομοθεσία πρέπει να είναι ξεκάθαρη χωρίς παραθυράκια και σε επέκταση να είναι ένα σύνολο κανονισμών εγκεκριμένων από τον τεχνικό κόσμο και όχι νόμων ψηφισμένων από τη βουλή) Αυτή η ακύρωση είναι ακύρωση όλου του τεχνικού κατεστημένου και απόρριψη του προς βορά στον κάθε γείτονα και κάθε κακόπιστο!!!
 3. Η απόσταση από τα καλώδια της υψηλής ενέχει και ποινικά αδικήματα πέρα των πολεοδομικών ....
 4. Δείτε και αυτό http://www.paperless.gr/index.php?cPath=90_229
 5. κατά παραγγελία δικαιοσύνη, για την κατάχρηση των αποθεματικών του ΤΣΜΕΔΕ?
 6. Σας ακούω να γκρινιάζετε για το έργο πνοής του Λοβέρδου ... μα δεν ντρέπεστε... Αιδώς Αργείοι .Με τον ΕΟΠΥΥ εξοικονομούμε τόσα χρήματα που θα πάνε σε άχρηστους να τα διαχειριστούν όπως πάντα και να χαθούν και να διαλυθούν όλα τα ταμεία και να πάμε σε ιδιωτικές εταιρείες παροχής υγείας που διαχειρίζονται γνωστά ονόματα της κοινωνικής ζωής της χώρας μας. Την ίδια στιγμή η ανάπτυξη έρχεται με οδηγούς τους μηχανικούς και λοιπούς ελεύθερους επαγγελματίες που κάνουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν έσοδα στο κράτος έχοντας άχαρους ρόλους στην κοινωνία και ποινικές ευθύνες.
 7. Αν κάποιος έπρεπε να πλήρωνεται καλά είναι ο δάσκαλος και όχι ο πολιτικός ή τα λαμόγια του... αλλά το θέμα δεν είναι ο μισθός των καθηγητών αλλά τα λειτουργικά έξοδα ενός ιδρύματος παιδείας και αν σαν κοινωνία θέλουμε τοκοχρεωλύσια δανείων για εξοπλισούς ή δανείων για να κάνουμε τους ανθρώπους καλύτερους... Όταν ένα σχολείο κλείνει εν τω μέσω μιας οικονομικής κρίσης δείχνςι το βάθος της κοινωνικήσ κρίσης στην οποία έχουμε περιέλθει, αφού έχουμε ανάγει το ψεύτικο χρέος που δημιούργησαν άλλοι σε μόνο σκοπό ενός κράτους, έστω και αν αυτό περνά μία οικονομική κρίση.......
 8. Διαβάστε την αιτιολογική έκθεση παίδες το λέει ξεκάθαρα μόνο για περιοχές Natura
 9. 1) πρέπει στην περιοχή να επιτρέπεται αλλά γενικά είναι πιθανό (δες το πρόσωπο είναι παγίδα) 2) Το δοκιμάζεις άμα πιάσει ... έπιασε (προσοχή στο πλάτος του δρόμου) 3) Θεωρούνται πολεοδομικά άμέσως συνενούμενα εφόσον είναι του ιδίου ιδιοκτήτη (θέλει τοπογραφικό και συμβόλαιο συννένωσης) 4) Το πρόστιμο της ανέγερσης και της διατήρησης μέχρι την έκδοση της άδειας δεν τα γλυτώνει
 10. γίνεται με πολλούς τρόπους μεταξύ των οποίων και ο προφανής, αλλά όχι μόνον, οπότε καλό είναι να το δει κανένας καλός στεγάς
 11. πάντως αγαπητοί συνάδελφοι αυτό που με πείραξε περισσότερο από όλα είναι αυτό : οι εκμεταλλευτές ταξί, φορτηγών δημόσιας χρήσης, ενοικιαζόμενων δωμάτια, κάμπινγκ, βενζινάδικα, περίπτερα, πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, οι λιανοπωλητές, οι αρχιτέκτονες και οι πολιτικοί μηχανικοί ότι η πολιτεία μας έχει στο ίδιο κουτί με όλους τους παραπάνω (δεν θέλω να το παίξω κάτι αλλά έλεος!!!)
 12. Ή/και, για να συμπληρώσω, μπορεί να απαιτείται και νομιμοποίηση των αυθαιρεσιών
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.