Μετάβαση στο περιεχόμενο

as_architect

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Δήμος Διονύσου
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

as_architect's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. as_architect

    Νόμος 4495/2017

    Ευχαριστούμε πολύ!
  2. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά! Η δουλειά σας είναι εξαιρετική και η συναδελφικότητά σας αξεπέραστη και πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε!
  3. as_architect

    Νόμος 4495/2017

    Για μία ακόμη φορά, ανεκτίμητης αξίας βοήθεια! Ευχαριστούμε τόσο πολύ!
  4. as_architect

    Νόμος 4495/2017

    Σπουδαία δουλειά! Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ!
  5. Ευχαριστώ πολύ! Για να το επιβεβαιώσω...600 γράφει???
  6. Απ όλα τα είδη του πλανήτη μόνο οι άνθρωποι κ οι κάλτσες δυσκολεύονται να βρουν ταίρι... (αμάν αυτές οι κάλτσες...)

  7. και όσο "ασχολούμαστε" με το ΧΑ-λι μας, οι άλλοι συζητούν να μειώσουν κι άλλο επικουρικές συντάξεις και δεν ξέρω τι άλλο...Έτσι! Δώστε "τροφή" στον λαό να ξεχνιέται από τα σοβαρά προβλήματα!

    1. dim10

      dim10

      υπάρχουν ακόμη επικουρικές συντάξεις;

    2. as_architect

      as_architect

      χαχα εε ναι νομίζω κάπου τις πήρε το μάτι μου να σέρνονται!!

  8. Καιρό ανδριώτικο έχουμε σήμερα...

    1. Didonis

      Didonis

      Σε τι συνίσταται ο Ανδριώτικος καιρός?

    2. as_architect

      as_architect

      σε άπειρο αέρα! θες αέρα? πας Άνδρο με σίγουρα αποτελέσματα

  9. Ήλιος πάντα μετά τη βροχή!

  10. Καλό μήνα και καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένουμε...εξάλλου τόσα χρόνια περιμένουμε γενικώς (τους πελάτες να αποφασίσουν, το σύστημα να ανοίξει, το νόμο να ψηφιστεί, τις διευκρινιστικές, στις υπηρεσίες, την αμοιβή μας)... Μάλλον πρέπει να διεκδικήσουμε βραβείο υπομονετικότητας.
  11. Συνάδελφοι καλησπέρα. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 42 σελίδες, θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τα ΔΕΔΟΤΑ με τον Ν.4178/13? Ισχύουν ως είχαν και για τον Ν.4014/11? Ποιος τα υπογράφει τελικώς? Υπάρχει επίσημη απόφαση για το ποιος τα υπογράφει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Πραγματικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω όλο τον διάλογο, αλλά πιστεύω ότι ο καθένας οφείλει να υπογράφει αυτό που έμαθε να κάνει καλύτερα. Τα αρχιτεκτονικά οι αρχιτέκτονες, τα στατικά οι πολιτικοί, τα μηχανολογικά οι ηλ/μηχανολόγοι και τα τοπογραφικά οι τοπογράφοι. Είναι τόσο απλό!!! Αυτό που υπογράφουν τα τοπογραφικά και οι πολιτικοί δεν το κατάλαβα ποτέ.
  13. Κάνω μια Αναθεώρηση αδείας σε ισχύ για προσθήκη καθ' ύψος βάσει ΝΟΚ και μου ζητάνε μελέτη προσβασιμότητας ΑΜΕΑ. Το κτήριο είναι σχετικά παλιό (με στενό πλάτος κλιμακοστασίου) και έχει ισόγειο με 2 ορόφους και προσθέτω τρίτο όροφο. Η μελέτη προσβασιμότητας είναι απλά θεωρητική, όπως μου είπαν, και την ζητούν, ώστε αν υπάρχει πρόβλημα, να μπορεί να μετατραπεί στο μέλλον το κτήριο. Ο ανελκυστήρας είναι μικρός και δεν χωράει αμαξίδιο. Στον εξωτερικό χώρο δεν με παίρνει για ράμπα. Άρα η λύση που δώσαμε είναι να προτείνω εγκατάσταση εξωτερικού και εσωτερικού αναβατορίου κλίμακας με καρεκλάκι στο κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο. Το σχέδιο πρέπει να περιλαμβάνει, σε κλίμακα 1:100 όλες τις κατόψεις των ορόφων και τις τομές του κτηρίου με ένδειξη και τοποθέτηση στο σχέδιο της μελλοντικής εγκατάστασης, αν χρειαστεί. Άρα πραγματοποιούμε ένα σχέδιο με όλες τις κατόψεις και τις τομές μέσα, εφόσον είναι στην 1:100. Πιστεύω, ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και στις μονοκατοικίες. Δεν είναι σπουδαίο να γίνει μελέτη για μελλοντική εγκατάσταση, αν αυτή χρειαστεί. Το ερώτημά μου είναι αν κάποιος έχει τα εργοστασιακά τεχνικά χαρακτηριστικά (διαστάσεις, βάρος, ταχύτητα) και σχέδιο αναβατορίου σκάλας με καρεκλάκι από κάποια εταιρεία. Γιατί αυτά είναι που ζητούνται σε κλίμακα 1:20 πάνω στο σχέδιο και δεν μπορώ να τα βρω. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.