Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αδειοδότηση γεωτρήσεων


kchatzim

Recommended Posts

Πάντως ο χάρτης χρειάζεται πάλι και δεν λέει τίποτα για την κατάρηση της περιβαλλοντικής έκθεσης, αν και οι μικρές γεωτρήσεις χρειάζονταο μόνο ΠΠΔ βάσει του 4014.

Link to comment
Share on other sites

Και ο χάρτης παραμένει καθώς και το περιβαλλοντικό ερωτηματολόγιο. Επίσης προσθέθηκε η απαίτηση για αναλυτικότερα τεχνικά στοιχεία για το έργο. Επίσης, πλέον δεν απαιτείται χημική ανάλυση,

 

Θεωρητικά θα βοηθούν οι υπάλληλοι στην συμπλήρωση... Πρακτικά βέβαια όλοι ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί...

Edited by tectonator
Link to comment
Share on other sites

το ΦΕΚ (1190 11/4/2012) της Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. οικ. 150559/10−6−2011 απόφασης....: «Διαδικασίες,όροι και προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού». θα το βρείτε στα Downloads

  1. Michanikos.grDownloads8. Περιβαλλοντικά8.2 Νομοθεσία → ΦΕΚ 1190, 11/4/2012

επειδή δε γνωρίζω πως να το επισυνάψω το pdf στο post μου, όποιος γνωρίζει ας μου πει για να ξέρω την επόμενη φορά :smile:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Πας στη σελίδα που είναι το αρχείο στα downloads και κάνεις copy τη διεύθυνση αυτης της σελίδας και μετά την κάνεις paste κάτω από το κείμενό σου.

 

http://www.michanikos.gr/files/file/433-%CE%A6%CE%95%CE%9A-1190-1142012/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ manolis, απλά σκεφτόμουνα αν γίνεται να εμφανίζω τo pdf μέσα στο post μου, από το να βάλω σύνδεσμο. η ιδέα σου σωστή. thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

16/6/2012. Άποψη του υπαλλήλου που μίλησα στην αρμόδια υπηρεσία, ήταν ότι είναι δεδομένο ότι θα δοθεί νέα παράταση, καθώς δεν έχει ανταποκριθεί ούτε το ...10% ως τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση που υπάρχει αποδεικτικό δικαιώματος χρήσης νερού αλλά δεν υπάρχει νόμιμος τίτλος ή άλλη πράξη που να αποδεικνύει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του χώρου, στον οποίο γίνεται η χρήση του νερού (προέρχεται από χρησικτησία), υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση ή πρέπει να συνταχθεί συμβόλαιο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.