Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιστοποίηση ενεργειακών επιθεωρητών


Recommended Posts

Για όποιον ενδιαφέρεται

Το ΤΕΕ υλοποιεί πρόγραμμα αυτοχρηματοδοτούμενων σεμιναρίων για την εκπαίδευση μηχανικών για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Επικοινώνησα σήμερα με το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ και επιβεβαίωσαν ότι αυτή η σειρά σεμιναρίων, με την πιθανή προσθήκη ακόμα ενός μόλις ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο, θα είναι τα ίδια με αυτά που θα χρησιμοποιεί το ΤΕΕ για την κατάρτιση και πιστοποίση των ενεργειακών επιθεωρητών. Το κόστος είναι 150ευρώ/θέμα σεμιναρίου (20 ώρες το ένα) για τα μέλη ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Καμιά πληροφορία για το πότε αναμένεται να ψηφιστεί υπάρχει ? Από πότε και μετά θα σταματήσουμε να κάνουμε μελέτες θερμομόνωσης και θα αντικατασταθούν αυτές οι μελέτες ?

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι και εγω διπλωματουχος μηχανικος του ΤΕΕ και εργαζομαι στον ιδιοτικο τομεα ως τεχνικος συμβουλος.

Ενδιαφερομαι και εγω να κανω τα αυτοχρηματοδοτουμενα σεμιναρια για τους ενεργειακους επιθεωρητες ωστε να αρχισω και εγω να δουλευω σαν ελευθερος επαγγελματιας σε αυτον τον τομεα και να συμπληρώνω το εισοδημα μου.

Απο οτι καταλαβα τα εξοδα θα ειναι γυρω στα 1500 ευρω για τα σεμιναρια και 150 ευρω παραβολο + 100 ευρω για συνδρομη στο μητρωο το χρονο η κανω καποιο λαθος??

Ακομα θελω να μαθω αν ξερει καποιος το κοστος αγορας εξοπλισμου για τις ενεργειακες επιθεωρησεις και ποιος θα ειναι αυτος.

Ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι αν θα πρεπει πρωτα να παω στη εφορια να ανοιξω βιβλια και μετα να μπω στο μητρωο τον επιθεωρητων.

Τελος ενα ερωτηματικο που εχω ειναι πια απο τα 9 σεμηναρια ειναι τα βασικα

που πρεπει να παρω για ενεργειακη επιθεωρηση ή πρεπει να τα παρω και τα 9 για να μπω στα μητρωα.

Ακομα να κανω τωρα αιτηση για τα αυτοχρηματοδοτουμενα σεμιναρια ξερουμε ποσος ειναι ο χρονος αναμονης μεχρι να τα κανω?

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να κάνεις όλα τα σεμινάρια για να έχεις δικαίωμα να δώσεις εξετάσεις.

Απ'ότι βλέπω είσαι Ηλεκτρολόγος. Να είσαι προετοιμασμένος για αρκετές νέες έννοιες. Στα σεμινάρια που παρακολούθησα οι αρχιτέκτονες, τοπογράφοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί δυσκολευόντουσαν να καταλάβουν τις αρχές λειτουργίας του συστήματος ψύξης, το τι είναι θερμοκρασία δρόσου, κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Στο ΤΕΕ που επικοινωνησα μου ειπαν πως τα σεμιναρια ειναι 6 (ΕΝΕΡ4-ΕΝΕΡ9), με την προσθηκη ακομα ενος (μαλλον λογισμικου) που δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Αυτα σημπληρωσα στν αιτηση που εκανα. Ο χρονος αναμονης ειναι μεγαλος, υπολογιζουν στο τελος του καλοκαιριου να με καλεσουν για την αιτηση που εκανα 1 μηνα πριν...

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη πρεπει να κανουμε 6 αιτισεις?

 

Μια αιτηση κανεις και απλα αναγραφεις τους κωδικους πχ ΕΝΕΡ1,ΕΝΕΡ2 κτλ..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.